daca masinile sunt stock ...pentru ce sa mai puna poze cu ele ... poate cand o sa aiba si ele parte de o mica atentie din partea proprietrilor(cateva elemente de tuning) atunci ....se vor pune si poze cred eu ....
daca masinile sunt stock ...pentru ce sa mai puna poze cu ele ... poate cand o sa aiba si ele parte de o mica atentie din partea proprietrilor(cateva elemente de tuning) atunci ....se vor pune si poze cred eu ....
Da ai si tu dreptate din punctul tau de vedere insa ideea este alta....am zis sa puna fiecare poze cu masina ...chiar daca e stock in ideea de a urmari modificarile aduse pe parcurs masinii...sa fie ca un fel de "istoric" al ei daca pot sa spun asa...
El cand incepe ...nu se mai termina ....n-ai vazut ca nici macar nu si-a vopsit eleronul ala ... vopseaua trage la kg si consuma mai mult dupa aia .. . With no ofense Bogdan .... Bafta
El cand incepe ...nu se mai termina ....n-ai vazut ca nici macar nu si-a vopsit eleronul ala ... vopseaua trage la kg si consuma mai mult dupa aia .. . With no ofense Bogdan .... Bafta
Lasa mai ...asta e treaba...cu sponsorii trebe vorbit ....ca Bogdan ar face cate ceva ...numa ca nu est3 finante care este...
Da, dar el circula cu 3 masini si nu are posibilitatea sa le tuneze pe toate!
Da, dar el circula cu 3 masini si nu are posibilitatea sa le tuneze pe toate!
Hai ca cel mai mult si mai mult circula cu cielo. Daca tot a cumparat eleronul ala putea macar sa-l si vopseasca ...daca tot s-a apucat macar sa duca pana la capat treaba. Nu ? Eu asa zic ...dar na ...e treaba lui ..face ce vrea... nu il judec ...sa nu se supere pe mine Domane Fereste.