Dap ...asa ziceam si eu ..si mai urmeaza ...inca un Bora....un Ford Focus ...no da este de treaba revin cu detalii si poze sooon
Si tot aici am ceva si mai intresant ...in sfarsit prima masina GATA din punct de vedere estetic la exterior (kit complet de caroserie , jante si suspensie sport)...masina care va reprezenta de acum incolo magazinul de tuning RS TUNING din Piatra Neamt
Poate proprietarul o sa ne spuna cateva cuvinte despre ce inseamna sa realizezi o asemnea masina ...asta daca va incepe sa posteze din nou pe forum
da ,e super reusita ,masina ,am mai vazut-o prin oras ,da ink nu era gata complet ,deabea astept so vad live sa continui sa tunezi masini ca te pricepi
frumos eleron , n-am mai vazut pana acu eleron cu neon (sau ce'o fi ala)
Eleronul e din plexi glass cu leduri ...e transparent ..asa se vede ziua iar noatea lumina de la leduri se transmite prin plexi si se vede cum ati vazut in poze ....pacat ca nu s-a terminat treaba in timp util ca sa se vada live in seara asta la intallnire
Eleronul e din plexi glass cu leduri ...e transparent ..asa se vede ziua iar noatea lumina de la leduri se transmite prin plexi si se vede cum ati vazut in poze ....pacat ca nu s-a terminat treaba in timp util ca sa se vada live in seara asta la intallnire
nu intotdeauna merge treaba cum vrem noi
si mie mi-ar fi placut sa fi fost gata totul pina la ora 20.
nu intotdeauna merge treaba cum vrem noi
si mie mi-ar fi placut sa fi fost gata totul pina la ora 20.
Na asta e nu poti cere imposibilul ...am vazut cum merge treaba si nu-i deloc usor dar toate la timpul lor ...incet si sigur se termina toate masinile ...
Na asta e nu poti cere imposibilul ...am vazut cum merge treaba si nu-i deloc usor dar toate la timpul lor ...incet si sigur se termina toate masinile ...
asta asa e ,important ca o sa avem si noi cu ce iesi "in lume" chiar daca dureaza nitel ceva mai mult