14-11-09, 22:24
|
|
![](/images/ranks/6.gif) Stage 5
Member of: [VW] [Kamikaze Racing Team]
|
Re: -=Maşini din Piatra Neamţ=-
E frumos ...culoarea imi place foarte mult.....acum iti spun si eu o parere sper sa nu o intelegi gresit ...incearca sa puii toba aia ca o toba normala eu cred ca ar arata mult mai bine....
|
15-11-09, 01:26
|
|
|
Ca sa pot schimba toba si sa o pun normal trebuie sa schimb tot tronsonul din fata pana in spate ca sa ajung cu doua finale, pt.k asa cu unua singura vine urat....m-am gandit si ru la lucrul asta, dar deocamdata altceva e pe primul loc...
|
15-11-09, 16:30
|
|
Member of: [VW] [Kamikaze Racing Team]
|
Quote:
Originally Posted by DarkNight_Racer
Ca sa pot schimba toba si sa o pun normal trebuie sa schimb tot tronsonul din fata pana in spate ca sa ajung cu doua finale, pt.k asa cu unua singura vine urat....m-am gandit si ru la lucrul asta, dar deocamdata altceva e pe primul loc...
|
oricum masina per total e ok....
|
|
|
15-11-09, 20:10
|
|
|
Multzani fain!!!
|
|
|
15-11-09, 21:07
|
|
NoSpeedLimit Romania Club Member
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club] [FOTO]
|
Quote:
Un fenomen surprins de mine intr-o duminica dimineata in piatra...
Acum sa vedem daca nu cumva e kitsch!!!
|
Culoare faina, imbinata bine din poze, poate alte jante sa o prinda mai bine. Referitor la toba ar cam trebui chimbata. Ii scimba in totalitate aspectul daca dispare de acolo ![Smile](https://forum.4tuning.ro/images/smilies/icon_smile.gif) Succes in continuare! si Drum uscat:P
PS: La motor? Ce s-a facut??
|
|
|
16-11-09, 12:19
|
|
Stage 1
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club]
|
Quote:
Originally Posted by RapJustin
Culoare faina, imbinata bine din poze, poate alte jante sa o prinda mai bine. Referitor la toba ar cam trebui chimbata. Ii scimba in totalitate aspectul daca dispare de acolo ![Smile](https://forum.4tuning.ro/images/smilies/icon_smile.gif) Succes in continuare! si Drum uscat:P
PS: La motor? Ce s-a facut??
|
daca nu ma insel...toba aia e "HAYABUSA"!!! daca asa e...ar fi ok din punctul meu de vedere sa ramana asa!!! iar de "imbinat bine"...poate mai intai ar trebui vazuta masina,nu in poze, si apoi vb...
|
|
|
16-11-09, 13:09
|
|
General Supervisor
Member of: [Super Moderators] [PARTICIPANT CURSE] [BMW] [MERCEDES] [2 Roti] [ALFA ROMEO]
|
Quote:
Originally Posted by AlexAEX
daca nu ma insel...toba aia e "HAYABUSA"!!! daca asa e...ar fi ok din punctul meu de vedere sa ramana asa!!! iar de "imbinat bine"...poate mai intai ar trebui vazuta masina,nu in poze, si apoi vb... ![Twisted Evil](https://forum.4tuning.ro/images/smilies/icon_twisted.gif)
|
Evacuările de asiatică niciodată n-or să vină bine pe o masină europeană.
Nici tipul ăla de eleron. Nici stopuri Lexus-style, nici agel-eyes pe altă masină decāt BMW, nici poziţii cu bandă de led-uri pe altă maşină decāt Audi etc. Sunt chestiuni basic ale tuningului vizual.
|
|
|
18-11-09, 17:13
|
|
|
Quote:
Originally Posted by aleks
Evacuările de asiatică niciodată n-or să vină bine pe o masină europeană.
Nici tipul ăla de eleron. Nici stopuri Lexus-style, nici agel-eyes pe altă masină decāt BMW, nici poziţii cu bandă de led-uri pe altă maşină decāt Audi etc. Sunt chestiuni basic ale tuningului vizual.
|
In mare parte ai dreptate aici....dar deocamdata nu imi permit sa schimb tobele si eleronul pt.k am bagat deja prea multi bani in ea si nu stiu daca se mai merita investitii in continuare....sa fie astea singurele sale defecte si din punctul meu de vedere e ok....
|
|
|
20-11-09, 02:21
|
|
General Supervisor
Member of: [Super Moderators] [PARTICIPANT CURSE] [BMW] [MERCEDES] [2 Roti] [ALFA ROMEO]
|
Discuţia era pur teoretică, acum chiar te īnţeleg, ştiu ce īnseamnă să munceşti la maşină pe toţi banii pe care-i ai. Defapt de la īnceput asta īţi spusesem: putină tuşă de culoare. puţină intervenţie din aprtea ta şi ar putea-o transforma īntr-o maşină ok. Parţial chiar ai reuşit, dacă o mai fi timp şi finanţe, sper să o scoţi chiar fără reproş.
|
|
|
20-11-09, 17:04
|
|
|
Eu nu cred ca asta e toba HAYABUSA:::
|
|
|
21-11-09, 21:10
|
|
Peugeot Driver
Member of: [PEUGEOT]
|
Quote:
Eu nu cred ca asta e toba HAYABUSA:::
|
vezi ca it-i poate aduce la RedZoneTuning toba violet(aproape de culoarea pe care o ai tu)
|
|
|
22-11-09, 14:15
|
|
|
![Very Happy](https://forum.4tuning.ro/images/smilies/icon_biggrin.gif) NU, NU ce glumet esti tu!!!....poate o sa o vopsesc galbena nu?
|
|
|
22-11-09, 14:32
|
|
4Rally
Member of: [VW] [Toyota] [2 Roti] [4Rally]
|
Fa-o galbena, o sa zica lumea ca ti-ai tras tevi de gaz in masina... ca si asa vine frigu...
|
|
|
23-11-09, 02:12
|
|
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club] [PARTICIPANT CURSE] [Fiat] [SKODA]
|
![Smile](https://forum.4tuning.ro/images/smilies/icon_smile.gif) ) Tot rautaciosi ati ramas unii :-w :-w chiar incepuse sa'mi fie dor ![Smile](https://forum.4tuning.ro/images/smilies/icon_smile.gif) )
|
|
|
24-11-09, 09:04
|
|
|
Fiecare cu gusturile lui....deocamdata mi se pare ok toba asa cum e si mai ales ca nu am mai vazut prin apropiere la vreunul sa aiba toba la masina pozitionata asa...
|
|
|
|
|