multumesc tuturor pentru ajutorul acordat. sper sa fie mai bine data viitoare. acum cunosc drumul destul de bine. aveti grija, e o groapa acolo!
Ba trebuia sa te ajutam ...doar nu era sa te lasam acolo ...nu trebuia sa se intample dar ...nu poti controla absolut totul ...am anuntat ca este gropa acolo inainte de a pleca din parcare ...dar stia numai restu lumii.
DA ACOLO ESTE O GROAPA
Quote:
Originally Posted by geani29
Īntr-adevăr, a fost o īntālnire reuşită Şi mi-a plăcut mai ales că sunteţi mulţi
Multumim frumos de aprecieri...multumim celor din Bacau care au fost prezenti si sper sa ne vedem cat de curand si pe la voi prin oras
Quote:
Originally Posted by Xel'Naga
frumoasa intalnirea si frumoase masini
ma bucur ca am fost prezent , masini foarte interesante
Multumin ca ne-ai onorat cu prezenta ...nu sunt prea multe masini dar e important ca exista pasiunea pentru ele. Cu asta ne putem lauda pt moment ...pe viitor speram sa crestem ... ca numar de masini si membrii
P.S. Ne mai vedem zilele astea ...si daca nu mai tinem legatura si ne mai vedem pe la show-uri prin tzara
am sa pun si eu filmuletu ! saptamna asta il editez
Astept cu nerabdare sa vad filmuletzu ....si cei care mai au poze de aseara ii rog sa le puna aici
castore...sper sa mai colaboram pe partea de filme-editare ma pot baza pe ajutoru tau?
da omu , am sa vin si vinerea viitoare sa filmez si am sa imi iau si aparatu sa fac si niste poza ca vad ca din 100 care au facut poza 1 a pus pozele ma rog nu e treaba mea
P.S : Cine Stie cum se chema melodia din alfa ????