Nu e o obsesie man...dar zii si tu ...au fost putini
alinutu,ce mai e vinerea seara?au mai aparut sariti ca noi?imi cer scuze,dar nu am crezut ca imi ia tot timpul to[y]otica mea,cum m-a corectat cineva din piatra cu un golf alb!dar ce sa-i faci,cand ai mainile intepenite de frig si smirger mai gresesti.oricum mi-am cerut iertare pentru greseala.
alinutu,ce mai e vinerea seara?au mai aparut sariti ca noi?imi cer scuze,dar nu am crezut ca imi ia tot timpul to[y]otica mea,cum m-a corectat cineva din piatra cu un golf alb!dar ce sa-i faci,cand ai mainile intepenite de frig si smirger mai gresesti.oricum mi-am cerut iertare pentru greseala.
Au mai aparut ...insa au aparut atunci inainte de intalnire....dupa care au lasat-o mai moale dupa aceea ...nu prea au mai venit pe la intalniri, Poate din cauza frigului ...dar sper sa se schimbe situatia acuma ca s-a mai incalzit
Oricum tot raul inspre bine...oamenii incep sa afle de noi si rasar...unu cate unu
sall fartzilor ce mai facetzi??? sa speram k vinerea asta kre vine sa fim mai multzi ji sa facem ceva k e plictiseala in ji pana mea nu prea se aduna lumea dak stam ji merem numai in Lido la suc... ...pana la urama vedem noi ce facem
aja sa fie sa afle lumea de noi...cel putzin yo am mai vb q vre-o doi baietzaji cu majinutze sa vina...vom vedea.... k dak nu vin am yo grija de ei cu ...vom tari ji vom vedea yo cel putzin am sa tot incerc...sa ajung pana knd o sa ma datzi voi afara