Quote:
Originally Posted by EDC_cip
ghici eu sunt in tara de 2 saptamani prima data am venit in centru sa ma intalnesc ca pe vremuri da cand am vazut ca niste baieti vin te iau la misto cu niste vorbe cum plm sa mai stai cu eiii daca nu suntem acceptati "cu masinia mai naspa" mam dus sus la stadion mam inteles bine .... pt ca nu sunt gesturi da cand vad ca vin baieti din centru si ne iau la misto cum sa mai fim uniti frate? "nus nu vreau sa deranjez pe nimeni"
|
intalnirile astea normal..is pt cei pasionati d masini ..si d tuning...nu cred ca ar trebui sa se faca discriminari sau mishtouri despre unu care are o masina "fara potential" cum am auzit k se spune ceea ce-i f urat...
ok...altii si`au facut un club al lor..bv lor...eu nu vad asta k o fapta rea...fiecare cu alegerea sa...
am vazut si eu o faza de genu ..."ia uite si la ala.." pakat k se fac din astea...
ar fi multe de spus...pe subiectu asta...dar nu stiu ce-i mai bine sa stai intr-o stare de conflict cu altii pt nuj ce motiv...sau sa cauti o solutie favorabila tuturor pt a rezolva probl ...