Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Piatra-Neamt

Reply

Thread Tools
Old 02-05-09, 20:04   #16
ThunderRa

Stage 5

Member of:
[RENAULT]
Default Re: Brand,eleganta,confort

Cred ca sigla au pus-o frustratii care n-au avut bani de misu si l-au luat pe tacsu... (a se citi Mitsubishi si Tata Motors).

Last edited by ThunderRa; 02-05-09 at 20:22.
ThunderRa is offline   Reply With Quote
Old 02-05-09, 23:26   #17
buddy_lexx

Stage 5

buddy_lexx's Avatar

Member of:
[KATANA TEAM]

Quote:
Originally Posted by ThunderRa View Post
Cred ca sigla au pus-o frustratii care n-au avut bani de misu si l-au luat pe tacsu... (a se citi Mitsubishi si Tata Motors).
nu nu...asa`s din fabrica noi noute
buddy_lexx is offline   Reply With Quote
Old 02-05-09, 23:33   #18
Jok3r K10

Stage 5

Jok3r K10's Avatar

Member of:
[VW]
[Kamikaze Racing Team]

Quote:
Originally Posted by buddy_lexx View Post
am vaz la rompetrol 2 suvuri facute de tata motors dar cu sigla de mitsubysi...
si mai e uratenia aia copie x5 de la martin motors
paraca GEO se cheama masina.....da e urata rau de tot
Jok3r K10 is offline   Reply With Quote
Old 03-05-09, 07:08   #19
ThunderRa

Stage 5

Member of:
[RENAULT]

Intra pe site la Tata motors si ai sa vezi ca nu o scot ei cu sigla de Misu. Daca tot vei intra, te rog sa observi ce oferta imensa au de vehicule comerciale... Nu stiu un alt producator care sa aiba oferte asa de varialte.
Old 03-05-09, 13:27   #20
buddy_lexx

Stage 5

buddy_lexx's Avatar

Member of:
[KATANA TEAM]

Quote:
Originally Posted by ThunderRa View Post
Intra pe site la Tata motors si ai sa vezi ca nu o scot ei cu sigla de Misu. Daca tot vei intra, te rog sa observi ce oferta imensa au de vehicule comerciale... Nu stiu un alt producator care sa aiba oferte asa de varialte.
da..gresisem eu marca...
app te tata motors..nu mai retin unde am citit .. au cumparat de la ford jaguarul si land roveru pentru aprox 2mld de euro
Old 03-05-09, 20:04   #21
ThunderRa

Stage 5

Member of:
[RENAULT]

Mda... e o firma chiar ok si la ce piata au la dispozitie, prevad o infuzie masiva de capital in firmele europene achizitionate... Au cumparat Jaguar si Land Rover cu 2,65 miliarde $ si acum au ofertat pentru Hummer... Concurentul lor principal, Mahindra, sunt cei care fac Loganul pentru acea parte a lumii: https://www.youtube.com/watch?v=6B7vSk6DuEI

Last edited by ThunderRa; 03-05-09 at 20:07.
Old 03-05-09, 22:22   #22
buddy_lexx

Stage 5

buddy_lexx's Avatar

Member of:
[KATANA TEAM]

dar numai noi discutam pe sectiunea asta? ceilalti ce fac? parca n`ar fi forum auto
Old 03-05-09, 22:37   #23
Jok3r K10

Stage 5

Jok3r K10's Avatar

Member of:
[VW]
[Kamikaze Racing Team]

Ceilalti tac si invata......in cazul meu ....nu am arcumente cu ce itretine discutia asa ca mai bn si stau si acult pe cei care au cate ceva de zis...
Old 18-05-09, 19:33   #24
scturoag
4Rally

Stage 5

scturoag's Avatar

Member of:
[VW]
[Toyota]
[2 Roti]
[4Rally]

@Budy : si eu sunt de acord cu ThunderRa , Tata motors fac utilitare foarte bune ... si de cand stiu Tata motors nu am vazut niciodata vreo replica ...
Despre calitate ... numai de 10 ! ... am avut 2 TATA Telcoline 4x4 ... una de 300 si una de 450 de mii de kilometri parcursi ... si nu oricum facuti... ci cu ciment , balastru , si diferite articole de constructie ... si nu a fost schimbat nimic la mecanica ... doar consumabilele bineinteles ... is din 2003 amandoua ... si dupa atatia kilometri facuti inca merge excelent ... ma rog ... mai bate pe ici pe colo .. e ceva normal ... dar la unele masini .. la kilometrii astia .. le cadea motoru' la propriu'-zis ...
Alt exemplu : Citroen Berlingo ... de ala de carat marfa ... la 190 de mii de km i-a cazut cutia in mijlocu' strazii ... apoi la 220 de mii i s-a rupt suportii de la motor ... i-a cazut motoru .. ma rog .. statea pe o parte ... iar la 250 de mii de km cel de la reprezentanta l-a sfatuit(tata) sa o vanda pana nu cade tot din ea ...
si masinile astea ... au fost conduse de aceeasi soferi ... prima oara credeam ca a rupt-o soferul .. dar era aceeasi chestie .. pentru ca acelasi sofer conducea si celelalte 2 TATA care mergeau excelent si dupa 450 de mii de km ...
Masinile asiatice sunt masini destul de bune ... si europenele nu se compara cu ele ... doar la capitolul: "piese ieftine si usor de gasit" in rest .. NU !
scturoag is offline   Reply With Quote
Old 07-06-09, 00:28   #25
buddy_lexx

Stage 5

buddy_lexx's Avatar

Member of:
[KATANA TEAM]

Chinezii cuceresc lumea. Cumpără Hummer şi copiază mărci consacrate

Dacă până acum chinezii au copiat pe rupte mărci celebre cum ar fi Rolls Royce, Mercedes, BMW şi Smart, acum trec direct la cumpărarea lor. Da, constructorul de utilaje grele Sichuan Tengzhong din China este cel care va produce în continuare celebrele SUV-uri ale Americii marca Hummer. Măsura face parte din procesul de reorganizare a grupului american GM acum falimentar.

La rând stau pentru a fi vândute Saab, Saturn şi Pontiac, alte trei mărci considerate neprofitabile şi care au tras grupul în jos în ultimii ani aducându-l la falimentul de azi.

Actuala conducere a Hummer împreună cu echipa operaţională vor fi păstrate. Totodată, compania chineză va prelua toate contractele de dealership ale mărcii americane.

Preţul ce va urma să fie plătit de chinezi? Se zvoneşte că aproximativ 100 de milioane de dolari. Tranzacţia trebuie să obţină aprobarea autorităţilor şi este aşteptată să se încheie în trimestrul al treilea al acestui an.

Cu ce se ocupă Sichuan Tengzhong Heavy Industrial Machinery? Grupul este în primul rând unul foarte tânăr, fiind înfiinţat îm 2005 prin fuziunea mai multor companii din China. Acesta asamblează vehicule pentru utilizare specială, componente structurale pentru autostrăzi şi poduri, utilaje pentru construcţii şi echipamente grele pentru industria energetică.

Hummer este prima marcă de automobile a unuia dintre cei trei mari constructori auto americani (GM, Ford şi Chrysler) preluată de o companie chineză. Iar Ford este singurul mare constructor din SUA care nu a intrat în faliment.

sursa 4tuning
Reply

- Copyright 2024 4Tuning -