Go Back   Forum 4Tuning > Hobby & Pasiuni Comune > Cluburi > Cluburi > A.C.S. Speedline Motorsport

Closed Thread

Thread Tools
Old 07-12-07, 11:49   #181
ct-98-dne

Stage 5

ct-98-dne's Avatar

Member of:
[A.C.S. Speedline Motorsport]
Unhappy Re: De toate pentru toti ...

Quote:
Originally Posted by Lucian View Post
Membrul clubului care nu poarta insemnele pe masina pt a avea parbrizul curat ii spune celui care si-a tatuat sigla clubului pe picior sa isi masoare cuvintele )))
mie imi pare rau ca s-a ajuns la asa ceva........as fi vrut sa fim uniti cu totii si fiecare sa nu avem figuri si fite ,,,,unu ca e cunoscator in ale mecanicii unu ca are bani alalat ca e haker sau mai stiu eu ce!!!!!!!!daca ne uitam fiecare in lungul nasului ne gasim cu totii vinovati de cate ceva ,numai ca nu vrem sa fim mai buni unii cu alti!!!!!!!
dezmembrez dacia nova 1.7 turbo motor volvo b18ft 122hp..instalatie electrica,calculatoare ,delcou,anexe,cutie de vitese,pompa de servo directie,kit sistem franare discuri spate..etc... ... 0766521182
ct-98-dne is offline  
Old 07-12-07, 12:12   #182
bogdan
Vice Presedinte Speedline Motorsport

Stage 5

bogdan's Avatar

Member of:
[Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
[FORD]
[2 Roti]
[Old School Cars]
Default Re: De toate pentru toti ...

Terminati!!!!!!!!
bogdan is offline  
Old 07-12-07, 12:12   #183
hasky

Stage 5

Member of:
[Freehand Design Usergroup]

hmmm imi cer scuze ca intervin dar cred ca exista deja mari probleme in curte,nu stiu care ar fii problemele fiecaruia dintre voi raportate la 1 sau la altul eu doar vreau sa spun ca ce se intampla aici in momentul de fatanu are nici o legatura cu macar notiunea de club, ideea in sine a clubului daca nu o stiti este ca te mandresti cu simbolul lui si cu echipa in care intri scurt nu te obliga nimeni sa intri intr o grupare, dar daca intri te conformezi cam asta e regula de 3 simple, si in fine vad ca ce se intampla in speedline nu mai are nici o legatura cu rez problemelor ci cu a se plati polite deci daca nu sunt prea indiscret , credeti ca se mai face ceva sau s a ajuns la nivel de hai sa ne certam cu cineva ca nu m am certat destul azi >??, nu de alta dar ce credeam eu ca va fii se cam stinge si cand nu mai exista nimik din ce crezi nu cred ca are rost sa te mai chinui in rest numai bine dar ar fi bine cineva sa spuna clar ce si cum
Old 07-12-07, 14:09   #184
Bigu

Stage 5

Bigu's Avatar

Member of:
[Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
[VW]
[Competitor CNCA]

ma plec in fata ta lucian, respect pt tine , pt ce ai facut si poate ce vei face! imi cer scuze ca te-am scos din sarite ! o singura rugaminte: nu mi te mai adresa cu aere de sef pt ca tu mie niciodata nu mi-ai fos si nici nu imi vei fi superior cu nimic! si inca o chestie ... nu folosii expresiile pe care le folosesti cu "adversarii" tai cu mine pt ca habar nu ai ce imi poate debita capul!
lukas tata, esti pierdut.... vezi ca mai e o buca de lins!

aici inchei tot e am avut de zis si imi cer scuze fata de restul membrilor pt iesirea mea
Bigu is offline  
Old 07-12-07, 14:57   #185
Lucian

Stage 5

Lucian's Avatar

Member of:
[Streetline-CCC]

Copile stai cuminte in banca ta. De ironii ieftine vad ca esti in stare. Dar cu gura poate multa lume. Inclusiv fetele de pe centura. Vad ca te-a deranjat adevarul si ai dat-o in diverse. Daca ti-ar fi fost mai bine in alt club ,(dupa cum spuneai) ce te-a retinut ? Am discutat la subiect chiar daca pe un ton mai aprins. Cu atacuri la persoana raspunzi ? Si ar trebui sa ma tem de ce iti bubuie tie "mintea" ? Lukas a facut un site. Poate cel mai tare site al unui club. Prin Lukas exista comunitatea Constanta in Speedline. El lasa ceva palpabil in urma. Tu ? Bisericutze in Brasov si voci care spun ca masinile unui club nu au nevoie de stickere pt a avea un parbriz curat ? GROW UP !

RENAULT Clio RS 197

SMART ROADSTER

AUDI A3 SPORTBACK
Lucian is offline  
Old 07-12-07, 22:59   #186
Bigu

Stage 5

Bigu's Avatar

Member of:
[Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
[VW]
[Competitor CNCA]

chiar nu era o amenintzare de tipul : te bat etc.. te las in lumea ta! du-te invartindu-te ! daca mai ai ceva de completat astept un telefon...
Bigu is offline  
Old 07-12-07, 23:44   #187
Yackone
Peugeot Driver

Stage 5

Yackone's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Virtual Tuning]
[Freehand Design Usergroup]
[PEUGEOT]
[4Rally]
[Design Team]
[SKODA]
[VW]

bine zis ai zis fug-ule...

lucian te rog frumos informeaza-te in privinta brasovului...noi intalnim...chiar daca eu unu nu merg in fiecare seara noi ne intalnim...nu cred ca ai de ce sa ne reprosezi ceva in privinta asta...

atat am avut de spus...
Old 08-12-07, 02:18   #188
Lucian

Stage 5

Lucian's Avatar

Member of:
[Streetline-CCC]

Quote:
Originally Posted by Bigu View Post
chiar nu era o amenintzare de tipul : te bat etc.. te las in lumea ta! du-te invartindu-te ! daca mai ai ceva de completat astept un telefon...
Pt ce sa consum bateria telefonului ? Pt cineva care la 20 de ani se crede baiat destept ? Sarbatori fericite si un parbriz cat mai curat !
Lucian is offline  
Old 08-12-07, 11:05   #189
Horhe_STI
Presedinte Speedline Motorsport

Stage 4

Horhe_STI's Avatar

Member of:
[Moderators]
[4Rally]

Evident ca s-a ajuns din nou la aceste povesti ! Bravo!
Ca sa va clarific lucrurile din start intr-un mod cat se poate de transant:

Stickerele NU SUNT OBLIGATORII pe strada
Stickerele SUNT OBLIGATORII doar la eveninimente si competitii
Cine are o problema de "directie" a clubului in acest moment din punctul meu de vedere o poate discuta direct cu mine. Daca preferati varianta de a da cu noroi pe forum va rog sa o faceti in afara clubului.
Lucian, nu cred ca mai ai de ce sa postezi comentarii de acest sort pe topicul clubului. Ca te intereseaza clubul e una, si e treaba ta. Dar in acest moment cred ca ar trebui sa reconsideri comentariile. Eu in locul tau nu as comenta.

Si ca sa il citez pe bogdan... terminati !!!
Old 08-12-07, 11:34   #190
Lucian

Stage 5

Lucian's Avatar

Member of:
[Streetline-CCC]

Tot nu vrei sa accepti ca nu sunt doar eu cu o problema legata de "directie" ? Regulile tale sunt la fel de bune chiar daca va continua sa iasa lume din club ? In locul meu nu ai comenta ? Am facut un club , la 2 ani de zile am pus pe altcineva sa se ocupe din lipsa mea de timp si pt ca eram la capat cu nervii. Am pus pe cineva in care am avut incredere ca va face ceva constructiv in bine. Din 4 membrii fondatori mai sunt 2 . Oamenii sunt nemultumiti si vor sa iasa. Nu toti . Dar George ... tu sincer inca mai crezi ca e bine asa ? Si ca sa mai lamurim o treaba .... din punctul meu de vedere si daca se inchide clubul acum ... peste 10 ani tot voi avea dreptul sa vorbesc despre el. Ghici de ce ?
Lucian is offline  
Old 08-12-07, 11:45   #191
Horhe_STI
Presedinte Speedline Motorsport

Stage 4

Horhe_STI's Avatar

Member of:
[Moderators]
[4Rally]

Quote:
Originally Posted by Lucian View Post
Tot nu vrei sa accepti ca nu sunt doar eu cu o problema legata de "directie" ? Regulile tale sunt la fel de bune chiar daca va continua sa iasa lume din club ? In locul meu nu ai comenta ? Am facut un club , la 2 ani de zile am pus pe altcineva sa se ocupe din lipsa mea de timp si pt ca eram la capat cu nervii. Am pus pe cineva in care am avut incredere ca va face ceva constructiv in bine. Din 4 membrii fondatori mai sunt 2 . Oamenii sunt nemultumiti si vor sa iasa. Nu toti . Dar George ... tu sincer inca mai crezi ca e bine asa ? Si ca sa mai lamurim o treaba .... din punctul meu de vedere si daca se inchide clubul acum ... peste 10 ani tot voi avea dreptul sa vorbesc despre el. Ghici de ce ?
Poti sa vorbesti despre club cat vrei, insa nu mai insulta oamenii din club. Atata zic
Topic inchis

Last edited by Horhe_STI; 08-12-07 at 11:55.
Horhe_STI is offline  
Closed Thread

- Copyright 2025 4Tuning -