Go Back   Forum 4Tuning > Hobby & Pasiuni Comune > Cluburi > Cluburi > A.C.S. Speedline Motorsport

Closed Thread

Thread Tools
Old 04-12-07, 02:46   #166
blondu_glf 2
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

blondu_glf 2's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[A.C.S. Speedline Motorsport]
[VW]
Default Re: De toate pentru toti ...

ceva de genu zicea si bigu....
blondu_glf 2 is offline  
Old 04-12-07, 09:16   #167
Lucian

Stage 5

Lucian's Avatar

Member of:
[Streetline-CCC]

Din pacate din ce spuneam eu rezulta exact contrariul. Anume ca nici intr-un club nici intr-o casnicie nu e normal sa faca fiecare ce vrea .
Lucian is offline  
Old 04-12-07, 19:41   #168
B11EAU

Stage 5

B11EAU's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

tinand cont ca faptele sunt "usor" consumate nu cred ca are rost o discutie aici! Timpul va decide cine are dreptate!
B11EAU is offline  
Old 05-12-07, 16:28   #169
Bigu

Stage 5

Bigu's Avatar

Member of:
[Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
[VW]
[Competitor CNCA]

Quote:
Originally Posted by Lucian View Post
Din pacate din ce spuneam eu rezulta exact contrariul. Anume ca nici intr-un club nici intr-o casnicie nu e normal sa faca fiecare ce vrea .
daca a fost o casnicie sau daca este una in viziunea ta , unde sint verighetele si darurile????????????????????? if u know what i mean... au existat doar pretentii.................... si sa nu ma c-c pe mine, stiu ca a fost rupere din toate directiile , dar din moment ce era acea rupere de p-la de ce sa mai existe pretentii??? poate in noua formula va fii mai bine....
Bigu is offline  
Old 05-12-07, 17:12   #170
Lucian

Stage 5

Lucian's Avatar

Member of:
[Streetline-CCC]

Sigur va fi mai bine. Fara stickere pt a avea un parbriz curat , fara intalniri pt a nu se ocupa timpul liber ... clar nu mai au nici cum nici de ce sa iasa discutii. Si rupere de .... nu are cum sa fie pt ca in mod evident nu va mai fi pt ce . Probabil din pretentiile de a face un club in adevaratul sens al cuvantului totul se va transforma in pretentii de club . Fiecare din noi are pretentia despre el ca are dreptate. Eu cand am considerat ca e posibil sa gresesc am cerut pareri. Pareri avizate. Cand am avut dubii vis-a-vis de notiunea de club am cerut parerea unora care conduc la randul lor alte cluburi. Nu pot spune ca ma bucur ca am avut dreptate in ce gandeam ... dar macar nu sunt nebun .

RENAULT Clio RS 197

SMART ROADSTER

AUDI A3 SPORTBACK
Lucian is offline  
Old 06-12-07, 17:27   #171
Danutza-cta

Stage 3

Danutza-cta's Avatar

hei eu zic ca rufele se spala in familie...ca tot vb de casnicii ..a.sa ca parerea mea...chestiile astea se vb pe prv cu trebuie sa stie toata lumea
Old 06-12-07, 22:50   #172
Lucian

Stage 5

Lucian's Avatar

Member of:
[Streetline-CCC]

Pt a spala lucrurile in familie ar trebui sa existe una Dana ...
Lucian is offline  
Old 07-12-07, 01:13   #173
Bigu

Stage 5

Bigu's Avatar

Member of:
[Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
[VW]
[Competitor CNCA]

ce rost au posturile astea in fond si la urma urmei? te mai intereseaza soarta clubului ? hai sa facem rahat si pe topicu asta, cum s-a facut si pe cel cu provocari cu anonimii si ca pe multe altele. iti place sa intorci lucrurile pe toate partile sa dovedesti cata dreptat ai tu... hai sa o lasam balta ce zici? nu ti-a mai convenit si ai plecat. sint sigur ca nu ti-a fost usor pt ca tu esti uul dintre fondatori. dar daca ai facut alegerea asta, ce rost mai au intzepaturile astea? treaba cu stikerele tot asa va ramane probabil, dar asta ne priveste pe noi de anumita vreme in coace.... o seara faina!
Bigu is offline  
Old 07-12-07, 09:20   #174
Lucian

Stage 5

Lucian's Avatar

Member of:
[Streetline-CCC]

Avand in vedere ca in 2 ani de zile am fost printre putinii care chiar am tras pt clubul asta , ca numele asta in are in mare parte din cauza mea , la fel si sigla si caractere .... da ... ma va interesa mult timp soarta clubului. Nu vorbesc lumea pe la spate si sincer mi se pare nesimtire din partea ta sa ma intrebi daca ma mai intereseaza soarta clubului ! Nu esti in masura sa-mi formulezi astfel de intrebari ! Singurii cu care pot discuta pe tema asta sunt Pepy si Bogdan . Din cauza celor ca tine acest club nu va mai exista mult. Daca ar exista intalniri cu membrii si comunicare intre ei ... ai afla care e situatia la ora actuala . Si mai ales DE CE ! Cat despre topicul cu Anonymous ... nu vei intelege ce e aia rivalitate pe strada sau pista pt ca nu te-am vazut niciodata pe acolo ! De facut de ras ... mai bien te-ai gandi ca multa lume m-a intrebat de ce am iesit si am spus exact ce am spus si aici. Acolo lumea si-a facut cruce ... multi chiar nu m-au crezut . Daca faceam cum spunea Pepy si in Speedline MOTORSPORT intrau doar masini care aveau legatura cu numele ... tu nu erai in club deci nu te mai erija tu brusc intr-un om din club care imi poate cere socoteala ! Poate ar fi bine ca toti cei cu care am vb in privat si s-au plans de anumite probleme sa scrie si aici .
Lucian is offline  
Old 07-12-07, 10:07   #175
LKS
Old School Cars

Stage 5

LKS's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Old School Cars]
[FOTO]
[DACIA]

Si am ajuns si aici, a plecat multa lume din club, cei care au ramas sperand ca se va schimba ceva.. ce s-a schimbat ?! pai nimic !
Bigule tu de mult stiu ca aveai o problema cu parasolarele si cu parbrizul tau curat, acum ca a iesit si Lucian din club te simti mai bine ?
Acum o sapt am avut o discutie cu unii membrii, in speranta ca se va face ceva in continuare ca momentan stam pe loc.
Bun, asteptam sa iasa actele clubului, dar pana atunci ? intalniri nu sunt..nu a mai fost o intalnire mai mare de pe 9 septembrie cand ne-am strans multi din noi sa discutam despre actele clubului..si atat.
Pacat ..e mare pacat ca ne cam batem p.la de munca unora ..care au tras 2 ani ca sa iasa ceva si ce a iesit ? pun pariu ca nici un membru din club nu stie exact cati membrii are clubul, cine are sticker speedline pe masina ..etc etc

Deci se mai face ceva ? sau continuam certurile pe forum aruncand vina unii pe altii ?

LKS is offline  
Old 07-12-07, 10:26   #176
Bigu

Stage 5

Bigu's Avatar

Member of:
[Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
[VW]
[Competitor CNCA]

1.nesimtire sau nu, cunosti foarte bine ca eu spun tot ce gandesc! de ce sa ma ascund? era o intrebare pt ca ai parasit clubul si mi se pare logic sa nu te mai intereseze...
2.vruiai sa zici ca EU nu vorbesc lumea pe la spate! sunt sigur de asta!
3. eu nu sunt in masura sa vorbesc cu tine? sau cum vine asta? am nevoie de 3 facultati , grade in lumea interlopa sau cum? chiar nu inteleg... esti prea important?
4. de ce arunci pastila: "din cauza celor ca tine nu va exista clubul" ??? vrei sa arunci vina asupra mea, sa se indrepte privirile spre mine? pt ce? cu ce am gresit? nu am avut magnificul parasolar la vreun concurs anul acesta? la vreun show? nu am facut reclama in toata tzara anul acesta numa locul 1? am contribuit cu bani pt standul de la 4tuning !!! nu ca altii.... chiar daca nu am avut masina inauntru... e clar, din cauza astora ca mine nu mai exista clubul....
5 intalniri intre membrii? nu exista? noi in bv , ne vedem seara de seara la un ceai etc....
6 rivalitate de strada.. =)) habar nu am.... esti ca un om mare! le stii pe toate... ca nu m-am axat pe performanta motorului, ca nu am stat 2 ani sa ma uit in garaj la o masina, ca nu ma dau ca bezmeticu pe strazi e problema mea, nu? lasa ca ai facut tu rivalitate acolo....
7 sint curios care multa lume te-a intrebat de ce ai iesit.... si mai ales cati sufera din privinta asta
8 si daca nu eram in speedline, ce? crezi ca nu eram unde sint acum? cu ce m-a ajutat pe mine clubul?? (ATENTIE! zic de club nu membrii)mai mult ca sigur ca eram mai sus... eram poate intr-un club care are un plan bine pus la punct, care apreciaza ca lumele lui e strigat de fecare data pe locu 1... whatever
9 eu cer socoteala cui cred eu ca e nevoie...
10 hai cu totii sa ne impartasim p forum.... mi-e scarba!

o singura intrebare la care vreau sa-mi raspunzi : VREI INAPOI IN CLUB ??

pt restu exista mastercard.... o zi buna!
Bigu is offline  
Old 07-12-07, 10:38   #177
Bigu

Stage 5

Bigu's Avatar

Member of:
[Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
[VW]
[Competitor CNCA]

lks, ai vreo problema personala cu mine sau cu parbrizul meu? l-am sapar eu pe lucian, am vrut eu ca el sa iasa din club? esti in necunoastinta de cauza! masoara-ti cuvintele ! grija mare la exprimare ca se intelege altceva
Bigu is offline  
Old 07-12-07, 11:29   #178
Lucian

Stage 5

Lucian's Avatar

Member of:
[Streetline-CCC]

Deci ...
Se pare ca nu poti procesa cognitiv intreaga informatie transmisa de mine in scris. E grav. Mai incerc inca o data :
- Nu esti in masura sa discuti cu mine sau sa-mi ceri socoteala la nimic din ce tine de club. Poti avea si 10 facultati si sa te numesti Nicu Gheara. De ce ? Pai pt ca eu am iesit din club de ceva timp si tu inca nu ai vechimea mea acolo. Pt ca tu te bati cu pumnul in piept ca ai pus bani la 1 (un) stand si ai fost pe locul 1 la muzica intr-un club al carui nume e Speedline MOTORSPORT . De ce din cauza celor ca tine si a ta in special ? Pt ca in BV exista 2 bisericute .. sau f probabil acum a ramas doar una .. in care tu .. un exponent al BV la muzica nu pui stickere pe parbriz pt a fi curat ( )))) ) . Curiosii mor repede dar nu cred ca a existat membru in club (care nu e doar cu nimele) care sa nu ma fi intrebat de ce am iesit , care nu auzise o alta varianta (fusese contactat) si care nu a spus ca e pacat si ca spera sa ma razgandesc. Vrei sa-ti spun si cati spuneau ca mai bine ii scoteam din club pe cei care cauzau probleme ? Vrei sa-ti spun cati au zis ca am gresit iesind pt ca e ca si cum Florica ar iesi din NSL ? Stiu ... o sa spui (probabil nu numai tu) ca sufar de mine. Dar 2 ani de zile ... uitandu-ma la masina in garaj am facut din clubul asta un nume. Asta o spun RIVALII dragul meu . Cei care spuneau ca oricand am un loc la ei in club.
2 ani de zile ne-am prezentat peste tot f bine si am facut asta fara nici un fel de identitate sportiva. Acum e nevoie de acte pt a face ceva ? In halul asta s-a ajuns ? E hilar !
Daca vreau inapoi in club ? In nici un caz in conditiile astea. Nu mai e un club. Orice ai spuen tu si oricum ai vrea sa o dai .. din 4 membrii fondatori mai sunt doar 2. De la ce a plecat totul ? De la cei ca tine care nu considera FIRESC sa aiba insemnele clubului pe masina PERMANENT si de la delasarea unora care nu considerau utile intrunirile cu caracter regulat ale membrilor. E o adunatura de oameni ce vor sa faca parte din ce a fost Speedline. Sunt oameni care inca accepta un compromis si zilnic cauta solutii pt a fi asa cum trebuie.

Din pacate am ajuns sa spun ca Becali : am fost un prost , am fost un fraier. De ce ? Pt ca am tinut prea mult cont de parerea unora in loc sa fac asa cum ama facut 2 ani si a fost bine. Am facut cum am crezut ca e bine. Si a fost. Pana la un punct.
Lucian is offline  
Old 07-12-07, 11:37   #179
Lucian

Stage 5

Lucian's Avatar

Member of:
[Streetline-CCC]

Quote:
Originally Posted by Bigu View Post
lks, ai vreo problema personala cu mine sau cu parbrizul meu? l-am sapar eu pe lucian, am vrut eu ca el sa iasa din club? esti in necunoastinta de cauza! masoara-ti cuvintele ! grija mare la exprimare ca se intelege altceva
Membrul clubului care nu poarta insemnele pe masina pt a avea parbrizul curat ii spune celui care si-a tatuat sigla clubului pe picior sa isi masoare cuvintele )))
Lucian is offline  
Old 07-12-07, 11:44   #180
LKS
Old School Cars

Stage 5

LKS's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Old School Cars]
[FOTO]
[DACIA]

Quote:
Originally Posted by Lucian View Post
Membrul clubului care nu poarta insemnele pe masina pt a avea parbrizul curat ii spune celui care si-a tatuat sigla clubului pe picior sa isi masoare cuvintele )))
asta mi`a placut
LKS is offline  
Closed Thread

- Copyright 2024 4Tuning -