Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Sibiu

Closed Thread
 
Thread Tools
Old 08-05-08, 23:52   #1
PaulMIG

Stage 5
 
PaulMIG's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 1,002
Member of:
[Moderators]
[4Rally]
[SKODA]
Exclamation Regulamentul sectiunii Sibiu

Pe sectiunea Sibiu, la fel ca si pe restul forumului exista un minim de reguli pe care e bine sa le stim pentru a putea pastra normalitatea in aceasta sectiune.

"Scopul unui forum este de a incuraja comunicarea si de a inlesni orice mijloc de dialog. NU de a izola un anumit grup de useri de altul, NU de a face discriminari, NU de a impune propriile pareri si idei altora."

Cu totii cand ne logam pe forum devenim egali. Nimeni nu este mai presus decat altii, NU conteaza vechimea, ba chiar userii mai vechi sunt rugati sa dea dovada de putina intelegere atunci cand un user nou apare si face o greseala, sa NU il atace sau sa il trateze cu superioritate pentru ca nu castiga nimeni nimic din asta.
Prin urmare am sa va rog sa cititi si sa tineti cont de urmatoarele aspecte:

-Incercati sa nu postati mesaje off-topic. Este un singur thread unde se poate discuta orice nu are legatura implicita cu masinile si cu subiectele celorlalte thread-uri deschise, dar NU exagerati. In aceasi ordine de idei, pe topicurile care exista deja, pastrati ordinea si nu discutati despre alte subiecte care au si ele un topic separat (de exemplu pe "Masina mea..." nu discutati despre intalniri sau despre masini vazute in Sibiu) etc.

-Scrieti corect in limba romana, NU folositi aberatii gramaticale sh,tz,ji,k; NU prescurtati cuvintele (cineva nu cnv); articulati cuvintele corect (copilul, nu copilu); folositi virgula cand este cazul; folositi cratima daca trebuie (da-mi, nu dami, scrieti nu scrie-ti), etc. Scrierea corecta nu poate decat sa ajute la intelegerea cat mai corecta a mesajului intentionat in post. Discutii referitoare la aceasta tema se mai pot purta aici .

-NU scrieti cu CAPS LOCK-ul activat sau fiecare cuvant sa inceapa cu majuscula. Chiar daca aveti ceva foarte important de spus, acest lucru puteti sa il faceti prin folosirea semnului de exclamatie sau a unui icon de genul

-NU folositi intr-un singur post multe icon-uri. E obositor sa citesti cateva cuvinte printre zeci de "fete emotive". NU adormiti cu degetul pe paranteza cand vreti sa tastati un icon [de genul NU mai faceti ))))))))))))))))))))))))))]

-NU postati degeaba! Orice post care contine doar un smiley sau "hahahahah" sau "............." va fi sters. Aveti fiecare inteligenta de a scrie mai multe cuvinte intr-un post decat "marfa", "belea" etc.

-NU deschideti topicuri aiurea. Asta este o tendinta specifica userilor noi. Nu are rost sa deschideti un topic cu o intrebare, care, dupa ce va primi raspuns va deveni inutil. Puteti intreba pe topicul "Sibiu" si acolo cu siguranta veti fi ajutati. Topicurile inutile vor fi sterse sau unite topicului "Sibiu".

-Daca ati postat si va aduceti aminte ca ati uitat un aspect, folositi functia "EDIT" a postului anterior pentru ca, timp de 5 minute de la postare, aveti posibilitatea de a edita ce ati scris. Daca nu apucati, nu este nici un fel de problema, o sa unesc eu posturile scrise succesiv.

-Problemele personale care privesc doar 2 useri se pot rezolva prin PRIVATE MESSAGE.

-Discutiile in contradictoriu au un singur scop: disputele de OPINII, nu disputele intre persoane. Nu va atacati colegii de forum, aici doar ideile pot fi combatute, pentru ca asta este scopul unui forum, de a ne imbogati cunostintele, nu panoplia de dusmani.

-In principiu, de fiecare data cand postati ceva despre un subiect "disputat" aduceti cat mai multe detalii si incercati sa va documentati cat mai bine despre subiect, ca surse exista, iar Google ofera in foarte multe cazuri detalii suficiente. NU va considerati atotcunoscatori, NU dati raspunsuri in batjocura si NU luati peste picior pe ceilalti colegi forumisti chiar daca au facut o afirmatie falsa.

-In special pe topicul "Masini vazute in Sibiu", dar chiar si pe celelalte NU uploadati poze cu masini de pe net. Site-uri consacrate de genul desktopmachine.com, autogaleria.pl, rsportscars.com, worldcarfans.com, etc le cunoaste toata lumea si nu are rost incarcarea unui topic cu astfel de poze. In schimb, puteti incarca poze facute de voi, sau care au legatura cu orasul Sibiu.

-Va rog, atat pe userii noi, dar si pe cei care nu au facut-o pana acum, sa completati topicul "Userii 4TuningRO Sibiu" si sa va lasati date de contact pentru a inlesni comunicarea mai rapida intre membri.

Daca reusim sa tinem cont de aceste reguli discutiile se pot desfasura normal iar ideile transmise de noi pot fi urmarite si dezbatute firesc, iar informatiile de pe sectiune pot sa foloseasca tuturor, nu doar orgoliilor unora sau altora din membri, sau contorizarii numarului de posturi din dreptul numelui fiecaruia. Aceste reguli sunt generale si aplicabile pe intreg forumul 4TuningRO, Sibiul nefiind cu nimic mai special decat celelalte sectiuni.

Pentru orice alte lamuriri sau probleme suplimentare:
- aici este Regulamentul Moderatorilor
- aici puteti atentiona moderatorii asupra neregulilor sesizate de voi pe forum
- aici puteti reclama moderatorii in cazul in care credeti ca ati fost neindreptatit in vreun fel sau daca un moderator a abuzat de functia lui.

Va multumesc pentru intelegere si spor la postat!
__________________

Last edited by PaulMIG; 09-05-08 at 20:01.
PaulMIG is offline  
- Copyright 2024 4Tuning -