Go Back   Forum 4Tuning > www.4tuning.ro > Despre 4Tuning.ro / Noutati / Sugestii / Reclamatii

Closed Thread
 
Thread Tools
Old 05-12-07, 17:42   #1
ZoliaT
Administrator

Stage 5
 
ZoliaT's Avatar
 
Join Date: Apr 2003
Posts: 3,316
Member of:
[Observator 4tuning]
[REDACTOR 4TUNING]
[PARTICIPANT CURSE]
[Echipa de sprijin]
Default Regulament pentru moderatori

Regulament pentru moderatori

Functia de moderator este un privilegiu, nu un drept, si se acorda numai celor care au facut dovada unei conduite constructive in comunitatea 4Tuning.

Responsabilitatea moderatorului este una importanta, el fiind cel care asigura bunul mers al acestui forum, pe sectiunea/sectiunile unde modereaza.

Moderarea are ca principal scop dezvoltarea, indrumarea, sprijinirea si, in cele din urma, sanctionarea userilor 4Tuning.

Moderatorul trebuie sa fie echidistant si neutru catre orice alt user sau topic, fara sa faca dovada de abuz in functia pe care o detine - sanctionare subiectiva, topicuri sticky, diverse interese.

Moderatorul trebuie sa dea oricarui user 4Tuning sprijinul/sanctionarea dupa cum urmeaza:

PM - private message - pentru orice user nou care a postat gresit un topic, cu instructiuni de postare si sustinere;

warning - pentru orice user nou care este la prima abatere. Pentru orice user care este la prima abatere pe subforumul respectiv moderat de persoana care i-a dat warning-ul. Pentru orice post care nu are legatura cu topicul, este off-topic, nu are content (doar smiley, bafta, etc), starneste la cearta (daca un moderator nu vede binele propriului sau topic, nu are ce sa caute moderator);

infraction - pentru recidiva in cazul oricarui membru atentionat prin warning care a facut ACEEASI greseala (a primit warning ca a raspuns odata cu smiley, a doua oara la fel, infraction), pentru orice injuratura sau insulta facuta unui membru sau unei institutii, pentru bagarea peste un anunt al altcuiva (in cazul bazarului), pentru off-topic repetat in cadrul aceleiasi sectiuni;

ban (MASURA DE URGENTA!!!!) - infraction x 3 pentru clone care sunt facute special pentru a injura sau a strica imaginea 4Tuning sau a unui membru, club, etc;

NU UITA! - orice user 4Tuning, indiferent de varsta si vechime are aceleasi drepturi ca oricare altul. Trebuie mereu tinut minte ca fiecare dintre noi a fost, candva, la inceput si multumita sprijinului celor din jur am ajuns sa citim si azi acest forum.
__________________
| www.4tuning.ro | Masini de vanzare | Bazar Auto | Piese Auto ||
ZoliaT is offline  
Old 05-12-07, 17:43   #2
ZoliaT
Administrator

Stage 5
 
ZoliaT's Avatar
 
Join Date: Apr 2003
Posts: 3,316
Member of:
[Observator 4tuning]
[REDACTOR 4TUNING]
[PARTICIPANT CURSE]
[Echipa de sprijin]
Default Re: Regulament pentru moderatori

Pentru reclamatii moderatori folositi acest link :
https://forum.4tuning.ro/41-4tuning-ro-noutati-sugestii-reclamatii/59269-reclamatii-moderatori.html
ZoliaT is offline  
- Copyright 2024 4Tuning -