23-03-11, 18:42
|
|
Stage 5
Member of: [VW]
|
Re: Intalnirile noastre
bisericute se vor face , cel putin pana ne invatam unii cu altii, sau atata timp cat tu de exemplu vrei sa te uiti la o masina si eu la alta, sau daca vreau sa vorbesc ceva cu sobo de exemplu si tu ai de vorbit cu radu...etc...
deci nu o sa poti avea un grup omogen niciodata, dar asta nu inseamna ca nu se vor face intalniri. E si normal, daca tu stai cu niste oameni, si eu vreau sa stau cu oamenii aia de vorba, sa vin la voi, sau daca eu stau cu niste oameni si vrei si tu sa stai de vorba cu aceeasi oameni sa vii tu la noi...
Asta nu inseamna ca nu suntem toti la aceeasi intalnire, si ca nu ne putem exprima toti opiniile in legatura cu:
1.ce e de facut.
2.unde e de mers.
3.cat timp stam intr-o anumita locatie
4.alte opinii.
|
23-03-11, 19:19
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [4Rally] [Shadows Racing Team] [ALFA ROMEO]
|
bisericutele apar dupa ce va cunoasteti bine si o ardeti un timp impreuna, apare cineva nou si incep vorbele, se afla, se imparte lumea in bisericute si aia e.
|
|
|
23-03-11, 21:04
|
|
Stage 5
|
Lasati bisericutele si spune`ti cand e urmatoarea intalnire Sper ca nu vineri ptr ca nu pot sa vin
Daca duminica e soare ardem un gratar? :-"
Hai cu opiniile
|
|
|
24-03-11, 19:11
|
|
Stage 4
|
Quote:
Originally Posted by ChuckyOvi
Lasati bisericutele si spune`ti cand e urmatoarea intalnire Sper ca nu vineri ptr ca nu pot sa vin
Daca duminica e soare ardem un gratar? :-"
Hai cu opiniile
|
omule duminica cand lumea sta la odihna unii se pregatesc sufleteste pentru o sapt. noua, undeva pe sambata ar fi ideal. zic eu
sambata sa o ardem de un gratar ar fi frumos ca poti continua la careva acasa cu o bere sau un bax si sti ca a 2 a zi nu e luni sa mergi la munca )
P.S. Cine ziceai ca are in loc de faruri lumanari ? )
|
24-03-11, 19:14
|
|
Stage 4
|
referitor la bisericute ) eu cred ca oamenilor li s-a urat cu binele ) ce's cu vorbele astea ma ? in loc sa fim toti uniti sa facem o comunitare mai mare vorbiti de bisericute si alte lucruri total aiurea, nu are rost sa " ne tragem pe buci " ca vine vara si e frumos cu " samanta " si cola pe capota la o povestioara, nu ?
|
|
|
24-03-11, 19:16
|
|
Stage 5
|
ba sincer imi e dor de o intalnire de a voastra. nu v-am mai vazut demult..pe unii de la revelion, pe unii de anul trecut, pe unii de acuma cateva zile ( Nosfer ) ) cand unim brigazile la o intalneala ?
|
|
|
24-03-11, 19:25
|
|
Stage 4
|
cand e frumos afara TFY si cand puteti si voi aveti " cashuletz " cum spui tu, eu vin oriunde se merge daca am bani cu masina daca nu cu cineva care merge ca vorba aia viata e scurta si merita sa te implici in orice )
|
|
|
24-03-11, 19:26
|
|
Stage 4
|
intr-un weekend zic eu acum cum poate fiecare ca unii lucreaza si in weekend
ar fi ok ?
|
|
|
24-03-11, 19:27
|
|
Stage 5
|
da, ar fi ceva ....ramane de vazut cand
|
|
|
24-03-11, 19:53
|
|
Stage 5
|
Propun pentru data de 10.04.2011 o ieseala la valcea !!! Cine se baga?
Nu trebuie neaparat sa mergem toti cu masinile , am zis undeva la 3 , 4 persoane intr`o masina!
Facem si o lista daca sunteti de acord
soarece , Vlad e cu lumanarile
24-03-11, 20:01
|
|
Stage 5
|
prezent, ma bag
|
|
|
24-03-11, 20:08
|
|
Stage 5
|
pana una alta sa organizam intalnirea de maine .
Vineri 25.03.2011 ora 20:00 Intalnire in parcare la KFC! Prezenta obligatorie
P.S. Nu uitati de seminte si buna dispozitie
|
|
|
24-03-11, 20:17
|
|
Stage 5
|
si carti pentru cei care au bac`ul
|
|
|
26-03-11, 20:26
|
|
Stage 5
|
salutari de pe meleaguri indepartate. Cum "fu" intalnirea? "Fu" misto? "Va distrarati?"
Ceva poze a facut careva? ceva incidente mai fericite sau mai nefericite? Sau a fost o sesiune de chill and having fun?
La orasul plantatiilor (VL) te minunezi de ce vezi... aseara am vazut o "romaneasca" intre doua dacii, una japan style cu sofer de 120 de kile si una stock din 88 (si cand zic stock zic toate piesele originale) cu 3 oameni in masina de nu sareau de 100 de kile (parca somalezi le zice)...castigatoare dacia retro style...
Am vazut si romaneasca intre doua motoare, si multe alte peripetii, dar ei dragii mosului, asta v-o voi povesti eu intr-un alt epic episod.
Sa stiti ca nu v-am uitat, doar ca aici in lumea internetului eu nu am nici laptopu` la mine, si nici internet.... noroc cu cate un binevoitor care ma mai lasa sa ii folosesc telefonu` ala made in "transformers" de merge sa scrii cu el pe meleagurile forumului.
Abea astept sa ajung acasa.
Ca si update, inca nu am facut modificarile la masina, dar am spalat-o interior exterior azi si am rasfatat-o si cu ceara....
Luni la ora 9 am programare la medic cu ea, asa ca luni seara o sa ma vedeti pe meleagurile Sibiului cu masina.
Pana atunci poate reusesc sa vin cu Dacia lu` tata socru` prin SB la o tura, sa mai vada si ochiu vostru prima mea masina, pe care am invatat soferie.... asa prost cum o stiu.
Hai ca am scris prea mult si pana stati voi sa cititi se face marti dupa pastele cailor si nu mai iesiti din case de va da politia romana (sa traiti domnu` Rad ... ea) disparuti.
|
|
|
26-03-11, 21:07
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by lupalb
La orasul plantatiilor (VL) te minunezi de ce vezi...
|
o sa te calce o masina cu geamuri negre pentru treaba asta....
|
|
|
|
|