Daca ajungi in Sibiu te ajutam unu' din noi sa ajungi in Slimnic .. nu-i problema.. cred ca sunt 4-5 km pana acolo ... au multe jante ...si ok si mai naspa .. la pret poti negocia cu ei ..eventual daca ai ceva la schimb accepta si asa cu diferenta .. ti le pun ei acolo ..au vulcanizare.
PS : va place semnatura mea ??? asa-i ca-i tare ??
sunt in sibiu maine as vrea sa imi caut...sper sa gasesc
Nups ! ..ma sti ca nu sunt genu` .. dar e bine sa inveti /sa-ti intaresti ideile din exemplele/problemele altora .. si nu ma pot abtine ..Faza: Scoate joja ..o trece printre degete ...pipaie uleiul... freaca degetele langa ureche ..verdict -> mai merge vreo 2-3000km =) ..Sau : vine in bashchetii lui celebri cu degetele p-afara ..pune tacticos picioru' drept pe anvelopa, impinge de 2-3 ori in roata ... verdict ... mmm buna masina , merge .... ... wtf ..omu' e tester mobil ? oare daca se uita la mine ma vede-n p*la goala .... ??
Lucruri de zi cu zi .. trebuie sa ne mai amuzam si noi ...
Nu asa se verifica motorul?
Si nu asa se verifica trenul de rulare al masinii??
Te contrazic , dovada o ai aici
Culmea e ca e la VW facuta reclama
P.S. Oare ce masina e aia de langa care pleaca babuta cu scart?
Nu asa se verifica motorul?
Si nu asa se verifica trenul de rulare al masinii??
Bine ca m-ai sunat domnul LupAlb , asteptam sa ne dam dar vad ca all show no go , vorbesti multe faci putine . Nu vreau sa te atac cu chestia asta dar asta e adevarul , next time nu te mai arunca in afirmatii daca sti ca nu le poti duce .
Am atasat mai jos harta si programul raliului plus un ghid complet cu toate informatiile posibile, legate de aceasta etapa din IRC.
Daca mai ai alte intrebari, cu cea mai mare placere.
Member of: [Moderators] [AfterDark Racing] [4Tuning International] [Opel] [SUBARU]
Re: Sibiu, discutii off-topic
Quote:
Originally Posted by PaulMIG
Salut,
Am atasat mai jos harta si programul raliului plus un ghid complet cu toate informatiile posibile, legate de aceasta etapa din IRC.
Daca mai ai alte intrebari, cu cea mai mare placere.