Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > OPEL > Alte discutii Opel

Reply

Thread Tools
Old 01-10-07, 19:23   #1
furball

Stock

Default Vreau un Astra

Hei, oameni buni, as vrea sa-mi iau un astra diesel mai vechiut (2000-2003) din Jarmania, da' nu stiu urmatoarele:
- cum e cu taxa? E doar taxa aia de caca sau si taxe vamale? Si, ca veni vorba, cum se calculeaza taxele vamale?
- cat pot sa circul cu ea aici cu numere de strainataturi? O luna? Doua?
- daca are cineva un astfel de gen de automobil, e multumit/dezamagit?
Oricum, eu acum am un astra diesel din '92 care consuma 6 in oras si 4 afara, dar as vrea un astra caravan (bigger portbagaj!) si am zis ca sa fie ceva mai nou. Merita? Sau, mai exact, merita s-l iau tocmai din Jarmania?
Multumesc! 'ai, pa!
furball is offline   Reply With Quote
Old 23-01-08, 10:51   #2
bogdan_r5

Stage 4

Default Re: Vreau un Astra

masinile sunt superrrrrr.iar in legatura cu taxa intra pe autovit in stanga si calculeaza singur.e cam mare taxa pt ca au euro 3 astea pe motorina.iti poti lua numerele direct din germania pe 1,2,3 luni da platesti oleaca.iar apoi poti scoateo luna numere rosii din tara.si te incadrezi in jur la 8000 cu tot cu taxa daca stii unde sa cauti in germania.eu am un prieten care are neamuri stabilite acolo si merge el direct cuomu adik cu tine sa tio alegi singur.iti dau un sfat masinile bune si ieftine se cumpara din ziarele locale si iti trebe unu care sa stie bine nemteste.iar taxa e in jur de 1700 si ceva de euroi.parca .ia si calculeaza si tu.www.***********
bogdan_r5 is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -