Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > OPEL > Zona tehnica Opel

Zona tehnica Opel Zona tehnica, secrete, tips&tricks Opel

Reply

Thread Tools
Old 22-07-08, 14:58   #1
hadpeter

Stage 5

hadpeter's Avatar

Default Un Sfat ! ms

In primul rand va salut "opelistilor" , sper ca am postat bine ..
Am o problema destul de nasola , mi-am cumparat niste jenti Wolfrace Pro Sprint Black 15" 4x100 care veneau dotate cu niste inele de plastic care complectau lipsa in centrul jentii pana la butuc.
Acuma problema sta in felul urmator ... nu pot depasii viteza mai mare de 90 km/h ca incepe sa mi se scuture masina .. eu pun vina pe acele inele de plastic sau din ce or fi ca nu intra la fix .. e un pic de joc lasat intre centrul jentii si butuc ... practic sta janta numai in prezoane.
Precizez ca unghi de fuga si echilibrare s-au facut de 3 ori pana acum cu aceleasi rezultate.

ACUM .. va intreb pe voi .. daca s-au mai ivit aceste probleme si la altii sau este firma de strungari care ar face aceste inele ?

Multumesc si astept raspunsurile voastre !
Old 26-07-08, 16:43   #2
hadpeter

Stage 5

hadpeter's Avatar

Default Re: Un Sfat ! ms

Nimeni nimic ?
Sa fiu eu singurul ghinionist ca am investit 24 mil in niste jenti asa aiurea ?
hadpeter is offline   Reply With Quote
Old 30-07-08, 19:39   #3
strik3ru

Stage 5

strik3ru's Avatar

Eu zic ca poti sa mergi la orice firma care are un strung sa iti faci niste inele.
Teoretic nu ar avea de la ce sa fie decat de la acele inele.
strik3ru is offline   Reply With Quote
Old 01-08-08, 01:37   #4
thehuhu

Stage 4

Member of:
[RENAULT]

rolul capacelor din mijloc este de a te ajuta la montaj, in niciun caz nu au rolul de a centra janta. Janta se centreaza pe prezoane. Poate aparea urmatoarea problema daca nu ai folosit prezoane compatibile cu janta(conul): se fisureaza janta pe inelul interior si "bate". Asa ca verifica daca nu apar fisuri pe inelul interior cand strangi janta so modul in care calca prezonul pe janta.
thehuhu is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -