Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > FORD > Alte discutii Ford

Reply

Thread Tools
Old 06-08-08, 13:06   #1
caldararu

Stock

Red face Scoala de soferi pe Ford Focus?

Salutare,
Intentionez sa incep scoala de soferi in septembrie si imi doresc foarte mult sa invat pe un ford focus.
Acum cateva zile eram in ghencea chiar langa statia de capat a tramvaiului 41, si am vazut trecand pe strada un ford focus albastru cu raicing stripes albe pe care scria scoala Din pacate nu am reusit sa-i iau numarul de telefon.
Daca ma poate ajuta cineva cu orice informatie i-as fi recunoscator, trebuie sa-l cunoasca cineva pe respectivul .
Masina arata in felul urmator, numai ca era albastra complet si dungile albe:
caldararu is offline   Reply With Quote
Old 19-08-08, 18:46   #2
razvyy21

Stage 3

Default Re: Scoala de soferi pe ford focus?

L-am vazut si eu prin trafic. E super masina,spoilere, jante, suspensie sport, evacuare etc.

Prea smecher sa faci scoala pe ea
razvyy21 is offline   Reply With Quote
Old 19-08-08, 22:56   #3
caldararu

Stock

Ce am gasit azi prin cartier Un ford focus cu scoala Nu e ala care l-am vazut in Ghencea, dar bun si asta... Am adresa instrucorului, mi-a dat-o un vecin de-al lui. Nu era acasa omu'.

Nu inchideti threadu' poate il gaseste cineva pe cel cu racing stripes si ma ajuta cu ceva informatii de contact.

razvyy21
Quote:
L-am vazut si eu prin trafic. E super masina,spoilere, jante, suspensie sport, evacuare etc.

Prea smecher sa faci scoala pe ea
De ce nu i-ai luat numarul?? (
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	ford focus.JPG
Views:	329
Size:	190.1 KB
ID:	619794  
Old 19-08-08, 23:07   #4
razvyy21

Stage 3

Eu pe asta l-am vazut . Nu stiam sa fie si altul . Oricum smechera masina, sa ne zici si noua cat te costa scoala Are si folie :P
razvyy21 is offline   Reply With Quote
Old 19-08-08, 23:15   #5
NWZeu

Stage 5

NWZeu's Avatar

Member of:
[Moderators]
[AfterDark Racing]
[DAEWOO]
[FORD]
[BMW]

Cel din imagine este un Jeans Edition de la colina, diesel, insa din ce vad i s-a schimbat evacuarea (kitul contine evacuare dubla) cu una cu tipsuri cam dubioase.
Old 19-08-08, 23:53   #6
caldararu

Stock

Quote:
Originally Posted by razvyy21 View Post
Eu pe asta l-am vazut . Nu stiam sa fie si altul . Oricum smechera masina, sa ne zici si noua cat te costa scoala Are si folie :P
ok Maine incerc sa iau legatura cu el sa-i cer detaliile.
Old 02-10-08, 16:07   #7
Kruger.
4 Speed Squad Member

Stage 5

Kruger.'s Avatar

Member of:
[4 Speed Squad]
Default Re: Scoala de soferi pe Ford Focus?

Dar nu inteleg un aspect. PENTRU CE vrei tu sa faci scoala de soferi pe Focus ? Crezi ca te va ajuta cu ceva in viitor ? Pune mana si ia carnetul, asta conteaza. Daca esti sofer, esti si pe Rolls si pe Trabant. Daca nu esti, atunci Dumnezeu cu mila, poti sa faci scoala si pe Aston Martin DB9S, e degeaba.

Orienteaza-te catre o masina mica, cu vizibilitate mare, usoara si comoda. De exemplu DSN eventual una cu servodirectie (nu Matiz, ca nu-i vezi botul).