![]() |
Scoala de soferi pe Ford Focus?
Salutare,
Intentionez sa incep scoala de soferi in septembrie:oops: si imi doresc foarte mult sa invat pe un ford focus. Acum cateva zile eram in ghencea chiar langa statia de capat a tramvaiului 41, si am vazut trecand pe strada un ford focus albastru cu raicing stripes albe pe care scria scoala :shock::D Din pacate nu am reusit sa-i iau numarul de telefon. Daca ma poate ajuta cineva cu orice informatie i-as fi recunoscator, trebuie sa-l cunoasca cineva pe respectivul :-). Masina arata in felul urmator, numai ca era albastra complet si dungile albe: http://shared.sjennings.com/used4x4/cc_1.jpg |
Re: Scoala de soferi pe ford focus?
L-am vazut si eu prin trafic. E super masina,spoilere, jante, suspensie sport, evacuare etc.
Prea smecher sa faci scoala pe ea :D |
1 Attachment(s)
Ce am gasit azi prin cartier :-? Un ford focus cu scoala:D Nu e ala care l-am vazut in Ghencea, dar bun si asta... Am adresa instrucorului, mi-a dat-o un vecin de-al lui. Nu era acasa omu'.
Nu inchideti threadu' :D poate il gaseste cineva pe cel cu racing stripes si ma ajuta cu ceva informatii de contact. razvyy21 Quote:
|
Eu pe asta l-am vazut :D. Nu stiam sa fie si altul :). Oricum smechera masina, sa ne zici si noua cat te costa scoala :D Are si folie :P
|
Cel din imagine este un Jeans Edition de la colina, diesel, insa din ce vad i s-a schimbat evacuarea (kitul contine evacuare dubla) cu una cu tipsuri cam dubioase.
|
Quote:
|
Re: Scoala de soferi pe Ford Focus?
Dar nu inteleg un aspect. PENTRU CE vrei tu sa faci scoala de soferi pe Focus ? Crezi ca te va ajuta cu ceva in viitor ? Pune mana si ia carnetul, asta conteaza. Daca esti sofer, esti si pe Rolls si pe Trabant. Daca nu esti, atunci Dumnezeu cu mila, poti sa faci scoala si pe Aston Martin DB9S, e degeaba.
Orienteaza-te catre o masina mica, cu vizibilitate mare, usoara si comoda. De exemplu DSN eventual una cu servodirectie (nu Matiz, ca nu-i vezi botul). |
| All times are GMT +2. The time now is 14:03. |
- Copyright 2026 4Tuning