Ce alta motor se poate pune la un Sierra...ma intresea mai mult motoarele din alte marci..am un 2l pe carburatie...nu stiu care si cum ca nu ma pricep de Ford.si vreau sa pun ceva mai mare si puternic...sau un tuning pe motoru asta....cum si cat??? ce pareri aveti?multumesc....
__________________ ZLR : Tyre Killer !!!
Proud Owner of : BMW E36 325i Coupe '94
BMW e38 730 V8 '94
BMW E30 318i Touring '90
BMW E21 320i Coupe '77
nu te mai gandi la motor de la alte marci ca vei da de belele mai mari decat tine...poti pune un V6 de 2,9 pe Sierra ...o sa ai 150 de cai si cca 230 NM
Member of: [FORD] [Old School Cars] [BMW] [MERCEDES]
Re: Motor pentru Sierra
motorul carburat dk il vinzi..si e OK, sa-mi dai un PM cand esti decis.
bafta la swap...si cum zice bilu', nu t gandi la alte marci...maximul e 2.9 12V de pe Sierra nou sau Scorpio de 145Cp
1. nu cer eu pretul asta
2. pretul este discutabil
3. nu contest ceea ce a gasit prietenul tau....motorul asta este al unui amic...a fost dat jos de pe un scorpio din 93, motorul nu a suferit nicio reparatie...functioneaza impecabil. Pretul este de 1000 E dicutabil (in banii astia ai motorul+electronica lui+cutie MT75+ cardan). Se poate face proba la motor pentru ca acum este pe un Taunus.
dc nu ai spus si tu cu o saptamana in urma ca am dat o sierra lovita spate ce avea motoru si cutia perfecta la un pret de nimic ..... poate te rezolv daca nu te grabesti
Member of: [FORD] [Old School Cars] [BMW] [MERCEDES]
Re: Motor pentru Sierra
am mai zis prin alte topicuri, pai nu ma grabesc, nu ma lasa vremea..si cum am stat 8luni fara..mai stau 2-3-4-5 pana gasesc unul bun, complet si la pretul ce si-l merita in ziua de azi