![]() |
Motor pentru Sierra
Ce alta motor se poate pune la un Sierra...ma intresea mai mult motoarele din alte marci..am un 2l pe carburatie...nu stiu care si cum ca nu ma pricep de Ford.si vreau sa pun ceva mai mare si puternic...sau un tuning pe motoru asta....cum si cat??? ce pareri aveti?multumesc....
|
Re: Motor pentru Sierra
nu te mai gandi la motor de la alte marci ca vei da de belele mai mari decat tine...poti pune un V6 de 2,9 pe Sierra ...o sa ai 150 de cai si cca 230 NM
|
motorul carburat dk il vinzi..si e OK, sa-mi dai un PM cand esti decis.
bafta la swap...si cum zice bilu', nu t gandi la alte marci...maximul e 2.9 12V de pe Sierra nou sau Scorpio de 145Cp :D |
Daca esti interesat de un V 6 de 2,9 150 de cai si 230 NM+cutie...perfect functionabil Prte 1000 E disc.
|
frate nu crezi ca cer prea mult?? 1000e? motoru aia cu cutie nu face mai mult de 500-600E...!!! debea acum 2 luni a cumparat un prieten asa...
|
1. nu cer eu pretul asta
2. pretul este discutabil 3. nu contest ceea ce a gasit prietenul tau....motorul asta este al unui amic...a fost dat jos de pe un scorpio din 93, motorul nu a suferit nicio reparatie...functioneaza impecabil. Pretul este de 1000 E dicutabil (in banii astia ai motorul+electronica lui+cutie MT75+ cardan). Se poate face proba la motor pentru ca acum este pe un Taunus. |
totusi eu vreau OHC 2L carburat, are careva? :)
|
Quote:
|
am mai zis prin alte topicuri, pai nu ma grabesc, nu ma lasa vremea..si cum am stat 8luni fara..mai stau 2-3-4-5 pana gasesc unul bun, complet si la pretul ce si-l merita in ziua de azi :wink:
|
se poate inchide topicul...
|
Quote:
|
topicu e inchis man... masina e vanduta de mult
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:43. |
- Copyright 2026 4Tuning