Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > FORD > Alte discutii Ford

Reply

Thread Tools
Old 02-04-07, 20:40   #1
sebannu

Stage 3

Talking Caut motor V6

vreau si eu un V6...florin_cars stie de ce..m-am ales cu consulul lui...si acuma intra in refacere..step 1: motorul
astept ajutor din partea voastra (cum mai e cu inmatricularea ca masina de epoca? intrebare pentru florin)
sebannu is offline   Reply With Quote
Old 09-04-07, 19:03   #2
florin_cars
Old School Cars

Stage 5

florin_cars's Avatar

Member of:
[FORD]
[Old School Cars]
[BMW]
[MERCEDES]
Default Re: Caut motor V6

trebuie sa fie 100% originala pt scutire impozit, mi-am luat acum 2 sapt din Bucale una..care e foarte orighi..100% e cam aberatie...k se scad cauciucurile, consumabilele etc...dar trebuie sa fie cat mai originala.
AM fost la RAR TM saptamana trecuta, direct la sefii mari...eu cu 2 colegi din clubul Banat Auto Retro Club, ne-am prezentat, am spus cu ce probleme ne confruntam si au fost foarte amabili.
Ne-au chemat cu actele ...sa lamurim fiecare caz in parte si ne asteapta si cu "rablele"
masina trebuie inspectata de un membru al clubului(RCR) sau de presedintele Banat Auto Retro Club(unde alegi tu sa fii membru) si ti se va acorda in final CVI-ul(Certificat Vehicul Istoric) cu care mergi la RAR pt mentiune "vehicul istoric" in CIV, apoi cu copia acesteia mergi la Primarie..pt scutirea de impozit

Am oferta la V6 - 2.3L complet la 5milioane dar e in Bucale si eu e posibil sa merg sapt aceasta si ti l-ash putea aduce pana aproape de Sibiu knd ma intorc dk te intere.
Dar numai sapt aceasta e valabil motorul, dupa...se duce cu tot cu masina din care provine(Granada).

de 2 ani astept sa vad "americanu" refacut

bafta
florin_cars is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -