![]() |
Caut motor V6
vreau si eu un V6...florin_cars stie de ce..m-am ales cu consulul lui...si acuma intra in refacere..step 1: motorul
astept ajutor din partea voastra (cum mai e cu inmatricularea ca masina de epoca? intrebare pentru florin) |
Re: Caut motor V6
trebuie sa fie 100% originala pt scutire impozit, mi-am luat acum 2 sapt din Bucale una..care e foarte orighi..100% e cam aberatie...k se scad cauciucurile, consumabilele etc...dar trebuie sa fie cat mai originala.
AM fost la RAR TM saptamana trecuta, direct la sefii mari...eu cu 2 colegi din clubul Banat Auto Retro Club, ne-am prezentat, am spus cu ce probleme ne confruntam si au fost foarte amabili. Ne-au chemat cu actele ...sa lamurim fiecare caz in parte si ne asteapta si cu "rablele" :oops: masina trebuie inspectata de un membru al clubului(RCR) sau de presedintele Banat Auto Retro Club(unde alegi tu sa fii membru) si ti se va acorda in final CVI-ul(Certificat Vehicul Istoric) cu care mergi la RAR pt mentiune "vehicul istoric" in CIV, apoi cu copia acesteia mergi la Primarie..pt scutirea de impozit :wink: Am oferta la V6 - 2.3L complet la 5milioane dar e in Bucale si eu e posibil sa merg sapt aceasta si ti l-ash putea aduce pana aproape de Sibiu knd ma intorc dk te intere. Dar numai sapt aceasta e valabil motorul, dupa...se duce cu tot cu masina din care provine(Granada). de 2 ani astept sa vad "americanu" :D refacut :-P bafta :wink: |
| All times are GMT +2. The time now is 17:47. |
- Copyright 2026 4Tuning