Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > FORD > Alte discutii Ford

Reply

Thread Tools
Old 07-10-06, 19:53   #1
puma rider

Stage 3

puma rider's Avatar

Member of:
[AfterDark Racing]
Default Ford Puma

Salutare, sunt nou pe forum, si as vrea sa stiu daca mai sunt si alti propietari de Ford Puma, si ce pareri are lumea despre aceasta masina
puma rider is offline   Reply With Quote
Old 16-10-06, 14:19   #2
intel23

Stage 5

intel23's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
Default Re: Ford Puma

o masina foarte rara , sa o stapanesti sanatos , ce motor ai pe ea ?
Eu unul o compar cu Opel Tigra.
intel23 is offline   Reply With Quote
Old 16-10-06, 14:55   #3
Eugen_TL
Renault Driver

Stage 5

Eugen_TL's Avatar

Member of:
[RENAULT]

bv omule.. o astfel de masina vreausi eu sa imi iau dar sa intram in ue ca in ro sincer sa fiu mi se par destul de ridicate la pret si mai sunt si rulate aici ...

e o masina peste tigra zic eu din toate punctele... arata destul de fain poate un pik prea bombata,cocosata dar cu niste fuste finute se rezolva ... ai de gand sa o lasi asa?
Old 16-10-06, 14:59   #4
NWZeu

Stage 5

NWZeu's Avatar

Member of:
[Moderators]
[AfterDark Racing]
[DAEWOO]
[FORD]
[BMW]

va zic eu are 1.7 motorul dar am sa il las pe proprietar sa va zica mai multe , si DA este mult peste Tigra din toate punctele de vedere
Old 16-10-06, 23:36   #5
puma rider

Stage 3

puma rider's Avatar

Member of:
[AfterDark Racing]

intel23 : are motor de 1.7 16v, cu distributie variabile, 125 de cai, motorul este rezultatul colaborarii dintre ford yamaha si cosworth
TuningBoy : eu ti-o recomand, e o masina buna, mie imi pare mai nervoasa decat reiese din fisa tehnica...consumul e si el bun cam 9-10 la suta in oras...la stilul meu de mers, la fel si extraurban. Suspensia nu e ea adaptata "drumurilor" din Romania,si se uzeaza relativ repede, dar urmeaza sa-i iau acum niste amortizoare bilstein, care probabil se vor comporta mai bine.
Un kit pentru exterior si eventual alte modificari o sa-i fac si eu dar dupa ce intram in UE, si o sa am libera trecere spre tari mai civilizate...la noi preturile sunt cam sarite.
Old 23-10-06, 00:37   #6
maddogul

Stage 2

maddogul's Avatar

Noroc Super masina eu caut un motor ca al tau sa-l pun pe Fiesta mea daca auzi pe cineva ca vinde sau vreo puma bushita anunta-ma
PS cu 2 axe cu came cam 400 Lire + 190 Lire serpisorii o duci in 160 Cp lejer
De mult ma uit pe pumabuild.co.uk tatici lor
Cu Stima
maddogul is offline   Reply With Quote
Old 23-10-06, 17:10   #7
puma rider

Stage 3

puma rider's Avatar

Member of:
[AfterDark Racing]

Pentru 160 de cai e de ajuns un chip si un filtru cred...daca mai investesti si in axe cu came deja te gandesti la modificari mai serioasa..
PS Daca te intereseaza o puma nebushita, sa faci trecerea de la fiesta:P, s-ar putea sa o vand pe a mea in primavara...depinde daca am finante sa trec la o categorie mai sus
Old 23-10-06, 20:50   #8
HOT

Stage 5

HOT's Avatar

Member of:
[Opel]

Intradevar peste tigru este si puma nu,dar mai tare e parca cougar-ul decat astea doua.Si aia e foarte rara pe la noi.Sa o stapanesti sanatos k e frumoasa puma ta.
Old 24-10-06, 18:31   #9
puma rider

Stage 3

puma rider's Avatar

Member of:
[AfterDark Racing]

Cougar-ul esta mai mare si mai practica...dar din cate stiu eu e facut pe platforma fostului ford mondeo, cu suspensiile putin mai soft chiar decat acesta, fiind o masina facuta pentru piata americana, unde cele mai stramte viraje sunt alea de pe care intri pe autostrada :d, asa ca la capitolul handling...s-ar putea sa nu fie prea stralucita, mai ales pt noi romanii, ce facem zilnic testul "elanului" la masina,
evitand gropi si canale ce nu sunt la nivel
Old 24-10-06, 18:34   #10
Eugen_TL
Renault Driver

Stage 5

Eugen_TL's Avatar

Member of:
[RENAULT]

da asa e ..cougarul e mai mare frumos dar prea mare ...la mine in tulcea sutn 3 bucari chele rau nici capace nu au .... e coupeul de la mondeo asta stiam si eu ...intra la alta clasa oricum
Eugen_TL is offline   Reply With Quote
Old 11-05-07, 10:42   #11
Laly77

Stage 1

Laly77's Avatar

Quote:
Originally Posted by puma rider View Post
Salutare, sunt nou pe forum, si as vrea sa stiu daca mai sunt si alti propietari de Ford Puma, si ce pareri are lumea despre aceasta masina
este o masina super,dar sa sti sa ai grija de ia.Ca sant piesele foarte scumpe,si nu se merita sa pui la mana a doua.Sa o stapanesti sanatos
Laly77 is offline   Reply With Quote
Old 11-05-07, 23:33   #12
puma rider

Stage 3

puma rider's Avatar

Member of:
[AfterDark Racing]

Mersi de urare!E a ta puma de la avatar? n-am vazut-o prin oras si arata totusi promitator....detalii ceva despre imbunatatiri ?Bara din fata de unde ai luat-o?, daca e a ta
Old 12-05-07, 19:16   #13
Laly77

Stage 1

Laly77's Avatar

O am de 1 luna,si am luat-o de la cineva din Targoviste.
Bara din fata este adusa din germania nu este facuta, tipul de la care am luat-o mia zis ca a bagat vreo 4000Euro in masina.
Are vopsea cameleon verde pe ea si are factura de la glasurit de 1750 Euro.

In rest am bagat o gramada de bani in ea de cand am luat-o,
asta e masina la mana a 2-a,bagi bani in ea.
In rest am ganduri mari cu ea vreau sa o mai modific putin.
Old 12-05-07, 19:20   #14
Laly77

Stage 1

Laly77's Avatar

Vreau sa ai schimb farurile si stopurile.
Daca stiti pe cineva care are imi poate aduce!!!!!!!!!!!!!!
Old 14-08-07, 23:44   #15
cristy_pescar

Stock

Salutare,voi fi si eu {in sfarsit }proprietarul unui ford puma.Cei care se pricep la ele,poate aveti vreun prieten care are masina asta,cat de scumpe sunt piesele,si ce probleme majore pun aceste masini.Am un pic de frica in sosete intrucat am vazut ca nu prea sunt multe in romania si nu vreau sa dau pe piese o avere.Am inteles de la cineva ca se potrivesc cele de ford ka{parca}.
O alta nelamurire e legata de kilometraj,imi pare cam mic{masina din 99 70 mii km}cum o pot verifica?Stiti vreun magazin in constanta de unde pot cumpara piese pentru ea?
Multumesc anticipat
cristy_pescar is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2026 4Tuning -