Quote:
Originally Posted by Dennis_TL
Salut tuturor membrilor.
Nu o sa ma intind prea mult la vorba , vreau sa cumpar un Vw Golf5 cu motor de 1,4L si 140cp, echipare trendline si cateva optionale cum ar fi esp, faruri de ceata, presuri, computer bord , covoroase, afisarea presiunii in pneuri, rezerva normala si neinscriptionarea cilindreei si modelului .
La ce sa ma astept de la masina, mentionez ca nu pot face test drive ca nu exista pe stoc, trebuie sa astept 2luni si jumatate dupa plata avansului.
Ce parere aveti de motoarele TSI ? Am mers cu un Fsi de 1,6l si 107cp daca nu ma insel si era destul de slab la turatii mici. Sa aleg un Tdi 1,9 105cp sau sa merg pe mana TSi?
Cutia de viteze in 6 rapoarte este mai buna decat cea in 5? vb de varianta manuala nu electronica.
Deocamdata intrebarile astea imi vin in minte. Astept un posesor de Tsi de 122cp sau 140cp sa isi dea cu parerea.
Multumesc
|
salut, un prieten foarte bun are 1.4 cu 140 de cai...masina merge impecabil, interiorul e superb ( deh...masina noua ).Ce vreau sa spun e ca dupa cateva luni de cand o are, nu a a vut nicio problema cu ea in afara de faptul ca a rupt niste clestisori de la cutia de viteze ( ca si la mine si eu am un golf 5 2 l 170 de cai ) din cauza ca i-a dat goarna si apoi frana brusc si nu stiu ce se intampla pe dedesubt. Consuma mult ( normal cand dai in ea ) dar in rest nu ai probleme. Nu ti-o lua cu garda jos ptr ca i-a schimbat de vreo 3 ori spoilerul fata. Daca vrei sa o tunezi pe urma nu iti recomad sa iti iei kit de gti ptr ca nu ai cum sa il prinzi pe partea din fata si trebuie sa tai din masca interioara.
multa bafta