Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > VOLKSWAGEN > Alte discutii VW

Reply

Thread Tools
Old 03-10-07, 08:37   #1
cataxx

Stock

Default VW G4 Variant

Daca poate sa-mi dea cineva un sfat!

Nu cunosc f multe despre masina asta, o am de cateva luni insa mi se pare ca are unghiul de cadere cam mare la rotile de pe spate.
Din cate stiu la break tre sa fie mai mare pt stabilitate in viraje insa la mine se intampla fenomenul de uzare a anvelopelor pe interior.

Daca poate sa imi dea cineva o indicatie miar fi de mare ajutor
cataxx is offline   Reply With Quote
Old 03-10-07, 12:32   #2
cataxx

Stock

Default VW G4 Variant-unghi cadere

Daca poate sa-mi dea cineva un sfat!

Nu cunosc f multe despre masina asta, o am de cateva luni insa mi se pare ca are unghiul de cadere cam mare la rotile de pe spate.
Din cate stiu la break tre sa fie mai mare pt stabilitate in viraje insa la mine se intampla fenomenul de uzare a anvelopelor pe interior.

Daca poate sa imi dea cineva o indicatie miar fi de mare ajutor
Old 26-10-07, 00:41   #3
ucsenyt

Stock

Default Re: VW G4 Variant

am aceiasi masina da 1 an si pt mine e o masina f buna aici ma refer la CONSUM..consumul e super si e foarte fiabila pisele sunt acceptabile, dupa ce am luat-o a trebuit sa schima bucsaraia..un cap de bara si telescoapele(cam 4mil) in rest toate bune..am facut 54mii de km, din ce spui tu cu unghiul de cadere nus ce sa zic...a mea sta bine pe sosea si in curbe se comporta bine..asta poate pt ca nu conduc sportiv, nici nu as avea cum..golfu IV variant e o masina buna de facut km cu ea ..ce sa zic..sa o stapanesti sanatos si la cat mai multi km
ucsenyt is offline   Reply With Quote
Old 26-10-07, 18:46   #4
cataxx

Stock

Default Re: VW G4 Variant

Multam pt urare
Iti doresc acelasi lucru

Nu am mai intrat de mult pe forumul acesta asa ca de atunci am avut cateva probleme cu golfuletu.

De ex: un releu de bujii tampit care imi dadea la diagnoza cu VAg comu intrerupere intre calc de abs si calc motorului
iar acum a aparut inca o problema: pun contactul si incepe sa bazaie motorasul de stergator de luneta fara sa fie actionat

Nu stiu ce are masinuta asta a mea insa a cam inceput sa ma enerveze.

Servus
- Copyright 2026 4Tuning -