Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > VOLKSWAGEN > Alte discutii VW

Reply

Thread Tools
Old 26-06-07, 09:19   #1
dubmaniacks

Stage 5

dubmaniacks's Avatar

Default Pentru proprietarii de DIESEL ENGINE

Salut.M-am gandit ca ar fi frumos sa fiu un thread pt motoarele noastre diesel!Unde sa putem discuta liber si nesilit de nimeni despre probleme care apar si tot ce se leaga de diesel power.O sa va rog sa isi prezinte fiecare masina si fiecare upgrade facut la ea!

mk2 1984 motor original 1.3 benzina aruncat in garaj si inlocuit cu un motor 1.6 D care mai are multe - (minusuri) o sa duc pompa si injectoarele la un pompagist pt a schimba diuzele si sa curat pompa + reglarea debitului!Dupa cum stiti motorasu meu e de pe un passat 2 din 86.Motoru are o compresie f.buna!Dar partea proasta e acuma cu injectoarele si cu pompa!Motoru e f.galagioasa si + inca o chestie la culbutori am Tachetii hidraulici.Si din cauza asta se aude un zgomot enervant!Zis si facut.Am comandat un set original din Germani!Peste 2 3 zile trebuia sa apara.Si daca mai stie cineva cum as reusi sa reduc din zgomotul actual al motorului as fi f.recunoscator!Mersi

O sa atasez cateva poze cu masina care e inca UNDER CONSTRUCTION
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	DSC01352.JPG
Views:	60
Size:	420.4 KB
ID:	293113   Click image for larger version

Name:	DSC01351.JPG
Views:	54
Size:	399.8 KB
ID:	293114   Click image for larger version

Name:	DSC01348.JPG
Views:	68
Size:	414.5 KB
ID:	293115  

Click image for larger version

Name:	DSC01347.JPG
Views:	43
Size:	364.8 KB
ID:	293116   Click image for larger version

Name:	DSC01345.JPG
Views:	48
Size:	402.2 KB
ID:	293117  
caut pleoapa gen clasica...adevarul este ca am gasit nou la 20 eu dar deocamdata fara fonduri si prioritar ar ramane chederele
sa vad cum intra ce si mai intra
dubmaniacks is offline   Reply With Quote
Old 28-06-07, 11:49   #2
balann_jointt

Stage 5

balann_jointt's Avatar

Member of:
[VW]
Default Re: Pentru proprietarii de DIESEL ENGINE

boss cum ti-ai bagat numarul in bara ! Ai decupat sau aveai lacas special ?????Nude Lindsay Lohan saver

http://myscreensavers.info/lindsay*****
balann_jointt is offline   Reply With Quote
Old 29-06-07, 14:44   #3
bogdan_r5

Stage 4

salut am si eu un golf 2 pe motorina mk2 din 84 initiaL A FOST MOTOR PE BENZINA dar i sa schimbat cu acte in regula.faza e ca imi cam papa putin ulei si nush cat mar costa un segmentat calumea.aveti idee??in rest ma bucurr ff mult la consum de 4%%.nush cum se posteaza imaginile aici ca as posta
bogdan_r5 is offline   Reply With Quote
Old 30-06-07, 20:15   #4
dubmaniacks

Stage 5

dubmaniacks's Avatar

este in partea stanga POST REPLY dupa MANAGE ATACHEMENTS faci upload si atat BAFTA !
dubmaniacks is offline   Reply With Quote
Old 10-07-07, 19:01   #5
ranzi
VW Driver

Stage 4

ranzi's Avatar

Member of:
[VW]

m-ar interesa si pe mine un motor diesel ...cu instalatia el. cu planetare cu cutie .... nu conteaza de cat e ...doar sa mearga bine ....estimativ un pretz sau daca stitzi pe careva ...
numai de bine ...bafta