Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > VOLKSWAGEN > Alte discutii VW

Reply

Thread Tools
Old 04-12-13, 17:20   #1
burly94

Stock

Default Problema Golf 4 TDI

Detin un Volkswagen golf 4 tdi , ALH , 90 cp . Nu trage absolut deloc ba chiar in rampa imi scade din viteza, intru cu 100 in deal si sus am 60 , asa este dintotdeauna , de cand a fost cumparata tatal meu mi-a pasato mie acum si incerc sa ii remediez problema. Este sigur ceva legat de turbo pentru ca acesta nu intra, turata pe liber se aude fluieratul dar in sarcina nu.
Nu am probleme de genul fum negru, limitare de turatii (pot tura orice viteza pana la rosu fara problema) , nu papa ulei . Doar este lipsita de vlaga . Am fost la un service si mi-a spus ca poate fi o electrovalva, voi merge si weekendul viitor sa vad ce imi spune. Vreo banuiala ce ar putea fi avand in vedere simptomele ? Si cam cat m-ar costa operatiunea de reinviere? )
burly94 is offline   Reply With Quote
Old 21-01-14, 21:51   #2
SoulTrain

Stage 4

SoulTrain's Avatar

Default Re: Problema Golf 4 TDI

Daca zici ca trage foarte rau incearca sa scoti mufa de la debitmetru, daca e terminat posibil sa iti mearga mai bine dupa ce scoti mufa. Bineinteles, asta e doar ca sa vezi daca e el de vina, daca simti ca trage un pic mai bine trebuie schimbat. Cel mai recomandat ar fi sa faci o scanare. Eu la fel am patit tot la ALH, la deal nu se ducea deloc, unde urcam cu a 5-a cand mergea bine atunci mergea cu a 3-a. Valva N75 si celelalte sunt scumpe, nu le schimba fara sa fii sigur ca ele sunt de vina. Eventual daca ai un prieten sau poti lua de la o alta masina cu acelasi motor doar de proba ar fi perfect.
SoulTrain is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -