Salutare tuturor proprietarilor de VW. Revin si eu aici, cu o intrebare, pentru ca sunt destui proprietari de VW Golf 4 inscrisi pe forum, care ma pot ajuta sigur.
Detin un VW Golf 4 1.6 16V si de ceva timp, la accelerare tremura. Da senzatia ca se ineaca. Am fost la service si mi s-a spus ca este clapeta de acceleratie. Zis si facut, m-am dus sa o curete. Dupa ce a fost curatata, rezultatul a fost acelasi. Acelasi tremur, uneori mai des alteori mai rar.
Intrebarea mea pentru voi, este urmatoarea: Ce pot face, ce este indicat sa fac? Sa ma duc sa o curat altundeva (singur nu ma incumet, dat fiind faptul ca nu sunt foarte priceput in ale mecanicii) sau sa o inlocuiesc?
Si aici, mai vin cu o intrebare. Am verificat cateva site-uri, dar nimic concret. Daca stiti, pentru cine a achizitionat de curand sau a auzit macar, un pret pentru urmatoarele piese (noi desigur)
Amortizoare Fata + Flanse.
Toba ( daca se poate, ceva de genul
https://www.youtube.com/watch?v=BB4CoDsbuMU) sau daca aveti alte recomandari.
Clapeta de acceleratie (aici din ce am vazut, preturile se invart undeva pe la 200 de euro. 900 de ron.)
Va multumesc mult pentru ajutor si as dori cat mai multe raspunsuri. Parerile se impart mereu.
O zi buna tuturor