Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > VOLKSWAGEN > Alte discutii VW

Reply

Thread Tools
Old 03-03-13, 14:42   #1
Stefa

Stage 4

Default Help Golf III

Salut baieti, fac acest topic in speranta ca voi gasii cateva raspunsuri la intrebarile mele, de la oameni cu ceva experienta.

Am un VW Golf III din 96, motor 1.9 TDI 1Z. O am de ceva vreme, si acuma vreau s-o modernizez daca se poate spune asa. Am computerul de bord, standard, cel stock, insa as vrea sa il schimb cu un alt computer de bord, acela cu consum, temperatura si tot asa. Am inteles ca trebuie mai multe lucruri sa gasesc, sa le cumpar, insa nu m-am documentat asa mult din lipsa de timp liber, de aia apelez la voi. Exista un tutorial, sau DIY pe tema asta ? Sau m-ati putea ajuta voi cu niste ponturi, sugestii?

Tot asa as vrea sa bag si cruise control, dar si aici sunt lucruri pe care nu le stiu... Tutorial ceva ? Climatronic la fel, cat si geamuri electrice.

Nu sariti pe mine cu reprosuri si posturi inutile, caut doar ajutor.
Stefa is offline   Reply With Quote
Old 03-03-13, 16:40   #2
SethBv

Stage 5

SethBv's Avatar

Member of:
[VW]
Default Re: Help Golf III

Cum adica ai computerul de bord standard? Computerul de bord stock, standard, etc, este cel care iti arata consumul, temp ulei, temp ext etc. Ai nevoie de ceasuri cu mufa, maneta, cabluri, senzor temp ulei si senzor temp exterioara. Cauta pe google MFA golf 3, e si un tutorial despre montaj. Vad ca ai diesel, pentru tempomat la diesel s-ar putea sa iti trebuiasca doar maneta si cablul iar apoi activata cu vag-com (la fel, vezi ca este si un tutorial daca o sa cauti pe google). La climatronic iti trebuie o gramada de piese daca nu ai AC pe masina, trager, radiator ac, ventilatoare, compresor, conducte, toata tubulatura din bord, panoul de comanda, 'nspe mii de cabluri...etc (google it). Pt geamuri electrice iti trebuie instalatia electrica din usi, cea din masina care duce la usi si macaralele si butoanele.
Old 03-03-13, 17:29   #3
Stefa

Stage 4

Default Re: Help Golf III

Da, vreau sa schimb cu MFA... Cat despre AC, probabil o sa fac rost de o alta masina cu asa ceva, la fel si geamurile electrice... Nu stiu despre cruise control...
Stefa is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -