Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > VOLKSWAGEN > Alte discutii VW

Reply

Thread Tools
Old 04-03-13, 16:26   #1
cib3k

Stock

Default Garantie la schimbarea distributiei (Golf 4)

Trebuie sa schimb distributia la un Golf 4 AXP, pe benzina, si nu inteleg cum e cu garantia. Reprezentanta VW imi ofera 90 zile pentru manopera si 2 ani pentru piese (originale VW). Un alt service imi spune ca orice kit de distributie are oferit de la producator garantia de 4 ani sau 60.000 km daca este montat intr-un service autorizat, iar garantia este atat pentru manopera cat si pentru piese. Un al treilea service imi spune ca garantia la manopera este de 90 de zile conform legii. Eu nu mai inteleg nimic. Unii ofera 90 de zile, altii 4 ani?
cib3k is offline   Reply With Quote
Old 05-03-13, 12:57   #2
cib3k

Stock

Default Re: Garantie la schimbarea distributiei (Golf 4)

Ca sa fie clar - ma nedumereste garantia pentru manopera. Unii mi-au spus ca am 90 de zile, altii mi-au spus ca am 4 ani. Asta nu inteleg. Practic service-ul care mi-a zis ca am 4 ani atat pentru manopera cat si pentru piese a lasat sa se inteleaga ca garantia asta e oferita de producatorul pieselor si ca daca se intampla ceva in astia 4 ani si reiese ca piesa a fost montata incorect, producatorul pieselor acopera totusi paguba pentru ca a fost montata de un service autorizat. Asta sa fie situatia? Atunci ce fel de garantie mai e aia de 90 de zile, daca producatorul pieselor oricum acopera tot? Si nu e vorba ca as fi inteles eu gresit. Am dat practic copy-paste in mesajul de mai sus din mail-urile primite de la service-uri, si am si intrebat de 2 ori daca garantia de 4 ani acopera manopera, in conditiile in care altii ofera doar 90 de zile pentru manopera.
cib3k is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -