Quote:
Originally Posted by andreiand1
Deci a dat pana la urma Bogdan, Golful....sincer imi pare rau fiindca am mai pierdut un golfist din trupa noastra de la Cluj, dar dat fiind ca Bogdan nu se mai putea bucura de Golf, probabil asta a fost cea mai buna rezolvare.
Multa bafta noului proprietar si speram sa tina golful macar la nivelul la care il tinea Bogdan.
Sa o folosesti cu placere!
|
Nu-ti para rau, cei care ma cunosc stiu cat sunt de maniac, stiu cat pret pun pe "detalii" si ce pretentii am, nu cred ca masina a ajuns pe maini rele, cred insa ca, daca ma decid sa bag bani in ea, sa-mi ramana "pe viata" o sa iasa o bijuterie din ea (nu, nu trebuie sa te gandesti la tuning-uri). Cat despre nivel....chiar de azi incepe sa se puna la punct multe chestii care "scartaie", nu ati pierduti un "golfist" din Cluj, masina tot in Cluj ramane. Deja o foloesc cu placere, chiar daca sunt "n" probleme la ea!
Merci frumos, pana la urma as vrea sa cunosc si eu clubul vostru, macar sa "fur" cunostiinte de la voi (nu am mai avut niciodata Golf pana acum).
PS. Pe Bogdan nu-l opreste nimic sa aiba alt Golf, poate se intoarce si-si cumpara altul