Re: Proprietari de VW GOLF 2 - aratati-va masinile
Partea electrica e frectie de lemn....pe mine ma intereseaza daca intra motorul cu tot cu cutia originala de passat ....Am mai vazut pozele astea cu v8 (super tare frate)
MoJo daca chiar vrei sa ii pui alt motor pune frate de passat dala mai vechi! 1.9 TD! si iti ajunje! il faci la 90 de cai! si ai terminat balciu! ala de passat dala cocosat cum mi-ai zis tu ca vrei sa pui e cam dificil!!
asta e chiar culmea... cum sa fie greu un golf 2?
faza e ca al meu are motor de 1.8 (gti), 4 usi, si are doar 970kg... ca sa nu mai vorbesc de raportul putere/greutate care zic eu ca este destul de bun - 112 cp la 970 kg...
da am gresit e adevarat sunt un incepator dar vroiam sa stiu ami mult in general cam ce e nefolositor si poate fi dat jos de pe o masina nu neaparat g2!!!(dak nu ziceam asa eram pe dinafara cu subiectu )
16 e marimea maxima care se poate pune! deja de la 15 16 la gropile de prin tara risti sa iti iasa roata prin aripa sau mai stiu eu ce!!! 16 e de ajuns!!! agent Smith de ce nu pui si tu masina ta???
haideti sa lasam deoparte discutiile deocamdata si sa incercam sa mai facem cunoscut acest post si sa gasim alti proprietari de G2 dispusi sa isi arate masinile!!!!
inca un golfist!! Vlad Ungureanu! masina este un G2 D clasic! Mai multe detalii o sa vi le dea proprietarul ! Pozele sunt mai vechi , iar intre timp masina a mai suferit cateva modificari!! asteptam poze mai noi si bafta!
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [A.C.S. Speedline Motorsport] [VW]
Sal.....asta e masinutza mea........nu e cine stie ce dar cat de cat,si sunt deabea la inceput......daca avetzi niste idei ce as putea sa ii fac sa o personalizez va rog sa imi ziceti si mie.De motor pot sa va zic ca este stoc si este de 1.6 benzina....multumesc anticipat