din punctul meu de vedere nimeni nu este obligat sa iti dea garantie pt asa ceva.
este o operatiune care o faci "de bunavoie si nesilit de nimeni" si nu este ceva vital pt functionare unei masini.
vrei garantie ca nu iti pica ceva la masina? cine iti poate garanta asta nestiind cum a fost exploatata masina , uzura componentelor etc si cum o vei exploata tu dupa resoftare ?
vrei garantie ca "ai caii" promisi... da , asta mi se pare ok dar in rest....
ps. care sunt firmele alea care ofera garantie?[/QUOTE]
in legatura k asta stai linistit k sunt multi kre ofera garantie la cai kre tii ofera nu ma refeream la masina k akm nu ma apuc dak imi cade cva sa zic k e din cauza lor
la ce ofera ei in caz asta resoftare sami demonstreze k atat kat scrie atat duce si k am garantie k maine nu revine la normal sau cn stie ce tampenie ... odata ce sti k faci un lucru bun dai si garantie omului ...
din punctul meu de vedere nimeni nu este obligat sa iti dea garantie pt asa ceva.
este o operatiune care o faci "de bunavoie si nesilit de nimeni" si nu este ceva vital pt functionare unei masini.
vrei garantie ca nu iti pica ceva la masina? cine iti poate garanta asta nestiind cum a fost exploatata masina , uzura componentelor etc si cum o vei exploata tu dupa resoftare ?
vrei garantie ca "ai caii" promisi... da , asta mi se pare ok dar in rest....
ps. care sunt firmele alea care ofera garantie?
destule care se respecta ,iar operatiunea de buna voie daca e moca merge si fara garantie dar cu bani nu prea merge ...cand iti iei o masina noua te obliga cineva ce sa cumperi dar totusi vrei garantie !
se merita sa resoftezi? se simte vre-o diferenta? daca da .. la ce? de la 90 de cai ce soft recomandati? dar va rog sa imi raspuna doar cei care si-au resoftat, restul nu au de unde stii ... multumesc.