![]() |
CHIP GOLF 4
ce parere aveti de resoftarea softului la un golf 4 1.9 90 cai
Cu cat credeti k imbunatateste??? ce putere ii mai da?? |
Re: CHIP GOLF 4
de la 90 la 115.... diferenta mare...
|
Quote:
si cum se observa diferenta?? |
o simti !!!! :) sau faci cronometrare 0-100km
|
Quote:
|
..la noi ??..." mai pe seara "
|
sunt si firme kre dau garantie .... intrebam de el dak da dar se pare k .. :) intelegi??
|
din punctul meu de vedere nimeni nu este obligat sa iti dea garantie pt asa ceva.
este o operatiune care o faci "de bunavoie si nesilit de nimeni" si nu este ceva vital pt functionare unei masini. vrei garantie ca nu iti pica ceva la masina? cine iti poate garanta asta nestiind cum a fost exploatata masina , uzura componentelor etc si cum o vei exploata tu dupa resoftare ? vrei garantie ca "ai caii" promisi... da , asta mi se pare ok dar in rest.... ps. care sunt firmele alea care ofera garantie? |
ps. care sunt firmele alea care ofera garantie?[/QUOTE]
in legatura k asta stai linistit k sunt multi kre ofera garantie la cai kre tii ofera nu ma refeream la masina k akm nu ma apuc dak imi cade cva sa zic k e din cauza lor la ce ofera ei in caz asta resoftare sami demonstreze k atat kat scrie atat duce si k am garantie k maine nu revine la normal sau cn stie ce tampenie ... odata ce sti k faci un lucru bun dai si garantie omului ... |
Quote:
|
si concret , care sunt firmele astea de care tot ziceti? vad ca toti spuneti ca exista dar nimeni nu spune care sunt. e un secret?
vreau si eu exemple de firme care spun ca dau garantie de genul "dupa resoftare garantam o crestere de X cp" si "garantam ca nimic nu va "crapa" " reveniti-va , nimeni nu va garanta mai mult decat buna functionare a SOFTULUI si atat. asta din motive evidente (pt cine vrea sa inteleaga asta) |
pai garantia ti-o da dupa ce iti si arata kare e schimbarea intre ce era inainte si ce e dupa resoftare.
PS vorbesc din ce stiu de la cineva care a resoft logan 1.6 90 cai ia dat 102 cai sau 105 testati |
care stie daca dupa resoftare o sa se schimbe consumul?
|
cica schimba consumu dar culea il face mai mic cica ... nus ce s kred
|
se merita sa resoftezi? se simte vre-o diferenta? daca da .. la ce? de la 90 de cai ce soft recomandati? dar va rog sa imi raspuna doar cei care si-au resoftat, restul nu au de unde stii ... multumesc.
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:47. |
- Copyright 2026 4Tuning