Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > VOLKSWAGEN > Alte discutii VW

Reply

Thread Tools
Old 01-03-10, 23:58   #916
dragos_rsp

Stage 5

dragos_rsp's Avatar

Default Re: Intalniri Mk3 - Bucuresti

poti spune care au fost aia 7 cu mk4? noi cand ne strangeam cu greu veneau atatia.
dragos_rsp is offline   Reply With Quote
Old 02-03-10, 00:41   #917
Picinell

Stage 5

Picinell's Avatar

daca te uiti atent la poze o sa ii vezi ... o sa scot pozele de pe camera si o sa le vezi mai clar ...

duminica ora 12:00 la sala polivalenta ? e bine ? am zis sa fie ziua ... si in week sa poata toata lumea sa ajunga ... am facut si stikere sa fie pt toata lumea albe si rosii

e bine ora si locatia ? pareri ?
Picinell is offline   Reply With Quote
Old 02-03-10, 17:28   #918
rhadu

Stage 5

rhadu's Avatar

Member of:
[Opel]
[VW]

de ce nu lasi tu vinerea si iti place sa tot futi ziua nu stiu.
las-o dreq vinerea la ora 20-21. cn vrea sa vina vine. poate mergem ca vinerea ce a trecut undva la caldurica si gata. stai sa locatii , ore, pareri. ai vazut ca cine este interesat si vrea sa schimbe 2, 3 -10 pareri vine.
Old 02-03-10, 20:19   #919
B-98-NPO

Stage 3

B-98-NPO's Avatar

Sal lume,am primit o invitatie sambata seara la un party organizat de Babanu-ul,pentru cine nu-l stie sau nu a auzit de el mai multe detalii aici https://forum.4tuning.ro/384-sistemul-au ... abanu.html
in fine si ma gandeam ca daca sunt doritori sau au chef de putina muzica distractie etc,sa vina si ei la aceasta petrecere care se va tine sambata de la orele 22:00,clubul nu mai stiu cum se numeste,oricum este pe la unirii asa ca daca sunteti interesati faceti si voi prezenta aici..app pretul biletului este de 10 lei puteti veni cu cine vreti voi,,si ne strangem si noi la un mic party genul de muzica care se va ascula este de dubstep cine nu stie ce este sau cum suna sa caute pe youtube.Bafta si astept lista cu cei care vor sa mearga
Old 02-03-10, 20:46   #920
Sorin Golf 3 cabrio

Stage 5

Rhadu, fara suparare dar nu toti suntem pasari de noapte! Nu toti o ardem prin subterane ca sobolanii!

In plus, de ce sa inghit tone de praf si sa inhalez noxele bmw-urilor aflate in drift?
Sorin Golf 3 cabrio is offline   Reply With Quote
Old 02-03-10, 21:02   #921
jock
VW Driver

Stage 5

jock's Avatar

Member of:
[VW]

...noi (mk4) o sa fim la polivalenta ,duminica ora 13:00 ....va asteptam acolo,daca veniti bine...daca nu ,iar bine
jock is offline   Reply With Quote
Old 02-03-10, 22:09   #922
rhadu

Stage 5

rhadu's Avatar

Member of:
[Opel]
[VW]

Quote:
Originally Posted by Sorin Golf 3 cabrio View Post
Rhadu, fara suparare dar nu toti suntem pasari de noapte! Nu toti o ardem prin subterane ca sobolanii!

In plus, de ce sa inghit tone de praf si sa inhalez noxele bmw-urilor aflate in drift?
nu am fost atunci cand "s-au dat" aia cu bmw-urile. nu inhalezi noxe si prafi, seara, la polivalenta cand suntem doar cativa baieti care ne vedem de treaba noastra si...atat.
rhadu is offline   Reply With Quote
Old 02-03-10, 23:47   #923
roberto27

Stage 5

Eu sunt adeptul intalnirilor de alta-data,cei care sunt cu state mai vechi se stiu ei ,Sorin trebuie sa pregatim ceva de paste,stiu tu,dam cateva telefoane si ne adunam.Daca o sa continuati in privinta stabilirii orei o sa faceti o harababura totala daca nu deja este,cel putin eu nu am mai inteles nimic,va descurcati voi.........
Old 03-03-10, 14:35   #924
lalyro

Stage 2

ok roberto 27 dar nu toata lumea e veche sa stie cum faceati voi, noi incercam sa facem acuma ceva sa placa la toata lumea, dar nu este usor sa impaci pe toti, cel putin astia mai vechi ati putea sa ne ajutati pe cei noi, asta ca sa nu mai stati sa plangeti pe forumuri dupa intalnirile de pe vremea voastra de parca am fi la o adunare de mosnegi unde toata lumea isi aduce aminte de ce facea in tinerete....
lalyro is offline   Reply With Quote
Old 03-03-10, 16:32   #925
roberto27

Stage 5

Lalyro hai sa iti explic:1.cand am spus "intalnirile de alta-data" ma refeream la cele care se tineau pe timp de zi,in weekend si anume: la ora 12:00 la Parcul Carol (in rond) sau la Pescarus tot la ora 12:00. 2.la Pescarus s-au tinut majoritatea intalnirilor datorita faptului ca era mai liber, dar Primavara ne intalneam la Carol. 3.Cand se schimba locul intanirii si ora, devine o harababura totala,nici nu mai stii unde sa te duci sau la ce ora . 4.Nu suntem mosnegi din contra suntem destul de tinerei,dar ma refeream la cei mai "vechi" in sensul ca ne intalnim din 2007 in locatiile amintite mai sus. Cam astea ar fi de spus si sper sa va hotarati unde si cum.Bafta!
P.S. Nu sunt de acord cu intalnirile pe timp de noapte,mai ales acum ca vremea s-a mai imbunatatit si se pot tine si in timpul zilei.
roberto27 is offline   Reply With Quote
Old 03-03-10, 16:58   #926
lalyro

Stage 2

nu am spus niciodata ca ati fi mosnegi, am spus doar ca va comportati ca niste mosnegi, o mare diferenta, nici nu am cum sa spun ca sunteti mosnegi, nici nu va cunosc

pentru unii faptul ca s-a schimbat locul si ora nu a fost o harababura ci chiar ne-a placut dat fiind faptul ca nu am mai fost nevoiti sa inghitem praful de la unii care se dau smecheri, ci a fost o intalnire placuta unde am avut posibilitatea sa discutam despre ceea ce ne intereseaza

despre intalnire la parcul carol, nu cred ca este chiar o locatie unde poti avea liniste... iar la pescarus nu am avut ocazia sa ajung dar se pot face la fel intalnirile si in alta parte, nu numai la pescarus, conteaza si oamenii care se prezinta si bunavointa fiecaruia de a intelege diversele probleme personale din timpul zilei

da este o foarte buna idee intalnirea pe timpul zilei, daca cei care se tot intalnesc din 2007 ar veni si ei in randul astora mai proaspeti proprietari de golf 3 sa ne ajute sa ne adunam, eu zic ca ar iesi ceva f frumos care sa bata chiar si vechile voastre intalnire

in concluzie depinde si de voi ca sa ajungem sa facem aceste intalniri la fel de placute pe cum spuneti ca erau
lalyro is offline   Reply With Quote
Old 03-03-10, 21:36   #927
Picinell

Stage 5

Picinell's Avatar

Intalnire "Golf-Club"
-vineri seara ora 20:00 in parcare la Sala Polivalenta
-duminica ora 13:00 in parcare la Sala Polivalenta

Noi venim si vineri si duminica.
Avem stikere pentru toti, am vorbit si cu un fotograf sa ne faca niste "poze profesionale" ... va asteptam pe toti la intalnirile din ambele zile ( cei care pot ). Si sa stabilim si de parasolare ...
Old 05-03-10, 13:52   #928
RideTheRiddle

Stage 5

RideTheRiddle's Avatar

Member of:
[VW]

incerc si eu sa ajung asta seara!
RideTheRiddle is offline   Reply With Quote
Old 05-03-10, 15:42   #929
Picinell

Stage 5

Picinell's Avatar

mergem in parcare la mall dupa ce ne intalnim toti la polivalenta ... la big ... ( 5 min de la polivalenta )
Old 06-03-10, 12:03   #930
Picinell

Stage 5

Picinell's Avatar

frumos in parcarea la sun plazza ... pacat ca nu ati venit ... v-ati speriat din cauza vremii ??? atasez si cateva poze ...

- Copyright 2025 4Tuning -