![]() |
Intalniri Mk3 - Bucuresti
Intalnirile se fac de comun acord acum sant in parcarea din fata parcului karol ora 12 duminica
peste 4-5 saptamani se anunta o mare intalnire intre bucuresti si ploiesti la un gretar asa ca sant rugati toti care vor sa vina sa faca lista bucuresti si ploiesti si cine mai vrea sa vina sant asteptati cu mare placere\ locatia nu e aleasa dar avem timp destul sa o facem 1 Nick__ 2 :;; |
Re: Intalniri Spontane mk3 bucuresti
7 Attachment(s)
Cateva poze de la intalnirea de astazi:D
|
1 Nick__
2 florin1309ro 3........ Asteptam colegii din Prahova la un mic si-o bere. Sa va luati tablele cu voi sa facem un campionat....Va asteptam! |
7 Attachment(s)
1 Nick__
2 florin1309ro 3 roberto27 Sper sa ne intalnim cat mai multi si putem incepe cu propunerile in perioada imediat urmatoare. |
1 Attachment(s)
1 Nick__
2 florin1309ro 3 roberto27 4 tzap79 daca e de mici bere si table ma bag si eu mk2 cativa ma stiti |
Nice .. din pacate eu nu am putu sa vin pt am avut examen si am fost la focsani :( dar incerc ca duminica aviatoare sa fiu si eu prezent.
|
Pot sa apar si eu cu al meu dupa ce iese din service?
|
Bineinteles ca poti sa vii:peace:.Poti sa te treci pe lista.
|
4 Attachment(s)
1 Nick__
2 florin1309ro 3 roberto27 4 tzap79 5 sorin cateva poze de ieri..... |
Hop si io! Pentru intalnirea de Duminica - Si am si o idee pentru locatia de gratarel.!!! la care ma alatur! Hai bafta!
|
Pentru intalnirea de gretare am gasit eu un loc la padure unde pot veni si cei din prahova e frumos locu fac eu poze si le postez saptamana viitoare ne vedem duminica
|
A luat legatura cineva cu cei din Prahova????
|
Cine vine Duminica!? Carol 12.00...! Subiectul in ordinea de zi - Data si locul intalniri MK3 Primavara - Bucuresti - Ploiesti si restul Romaniei. Colegi care au postat mai sus...ce se mai aude??
1 Nick__ 2 florin1309ro 3 roberto27 4 tzap79 5 sorin 6 Sorinake |
Eu unul o sa fiu prezent duminica asta daca ne lasa si vremea sa tina cu noi. Cat despre intalnirea MK3 stiu doar ca trebuia sa ia legatura cu cei din Ploiesti cineva care a fost duminica trecuta la intalnire.
|
vin si eu duminica si colegul meu cu mk 2
care mai vine duminica sa se anunte |
| All times are GMT +2. The time now is 14:56. |
- Copyright 2026 4Tuning