Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > VOLKSWAGEN > Zona tehnica VW

Zona tehnica VW Zona tehnica, secrete, tips&tricks VW

Reply
 
Thread Tools
Old 26-03-09, 12:49   #31
vidoo

Stage 1
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 16
Default Re: marire putere

Da..... am facut si eu personal schimbarea asta la cateva motoare. Clientii sunt aproximativ multumiti. Deci in primul rand trebuie citita masina ta sa vezi ce tip de injectie are( marrelli sau alta) ,injectoarele trebuie luate de pe acelasi tip de injectie cu bobinele de inductie cu tot. Dupa montare se porneste motorul ( poate porni greu ) se lasa cca 5 min la ralanti, dupa care se citesc erorile ( care apar obligatoriu dupa acesta schimbare) si se reseteaza dupa caz la valoarea initiala clapeta de acceleratie, egr sau maf, lamda etc.(in cazurile cunoscute de mine cam astea au fost) . se verifica dupa o noua pornire daca acestea persista , iar, in cazul in care erorile reapar ECU trebuie "pacalit" in sensul ca se scriu ca setari de baza valorile de pe motorul de 1,6 . (In cazul intalnit de mine a fost vorba de egr) .
O sa simti dupa asta un cuplu mult mai bun si un consul cu pana la 0,5 litri mai mare . In cazul in care nu-ti convine modificarea se poate foarte usor sa se revina la piesele si setarile initiale, important este de citit si memorat setarile initiale ale ambelor masini inainte.
P.S. Nu prea stau pe mess imi petrec mai tot timpul la munca bafta!
vidoo is offline   Reply With Quote
Old 26-03-09, 13:05   #32
dolb
NoSpeedLimit Romania Club Member


Stage 5
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 7,764
Member of:
[NoSpeedLimit Romania Club]
[4Tuning International]
[VW]
Default Re: marire putere

si cat costa tot taraboiu ?
dolb is offline   Reply With Quote
Old 26-03-09, 13:15   #33
vidoo

Stage 1
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 16
Default Re: marire putere

Depinde de unde ieie piesele.... daca sunt Sh ......costa putin. Cu piesele noi se ridica treaba la aproximativ 1800 RON.
vidoo is offline   Reply With Quote
Reply



- Copyright 2024 4Tuning -