Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > VOLKSWAGEN > Zona tehnica VW

Zona tehnica VW Zona tehnica, secrete, tips&tricks VW

Reply

Thread Tools
Old 31-08-08, 17:55   #1
Smenarul

Stage 5

Member of:
[VW]
Default care este codul busonului de la rezervor?

Care este codul busonului de la rezervor pentru un golf 4 1.6 16V 2001? ieri cand am fost sa bag benzina , am vrut sa imi bag singur si numai bine ca a venit un BALAUR de la peco de acolo si cica pune el si eu sa merg sa platesc m`am dus sa platesc si apoi am urcat si am plecat , azi cand am dus masina la spalatorie am deschis clapita aceiea de la rezervor ca aveam ceva mizerie acolo si spre mirarea mea nu mai era busonul ( ala ori nu l`a mai pus si l`am pierdut eu iar clapita aceiea s`a inchis din cauza vantului ori mi`a inchis clapita si busonul a ramas la el... oricum maine il gaesc pe ala la peco si am sa merg sa vb cu el .
La reprezentanta am sa gasesc bushonul mai scump decat la magazinele de piese auto? am bagat o carpa acolo in locul busonului sa nu mai iasa vaporii de benzina...
Inca o chestie dupa vre`o 120 km de mers cu masina fara oprire temperatura antigelului nu sa ridicat deloc... ori indicatorul din bord e dus ori se raceste destul de bine... dar eu am bagat mana in el dupa ce am ajuns acasa si frigea iar acul indicatorului nu era nici macar la jumatatea primei liniute, ce credeti?
Smenarul is offline   Reply With Quote
Old 05-09-08, 18:01   #2
Smenarul

Stage 5

Member of:
[VW]
Default Re: care este codul busonului de la rezervor?

cu bushonul am rezolvat`o... si la fel si cu temperatura am fost azi si am pus`o pe tester si mi`a iesit sonda de temperatura de la ceas bulita ca mai este o sonda de la temperatura si pe bec... in rest NO ERRORS dar cand a bagat testeru la un moment dat i`a aparut aluia ECU BLOCAT...din ce cauza? si apoi nu stiu ce a facut si a mers sau a facut altfel ca am vazut ca incepuse sa incerce toate alea din bord ceasurile tot tot si a iesit sonda de temperatura bulita...c`am cat costa sonda asta? ca abia luni ma suna sa imi spuna cat costa
Smenarul is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -