Care este codul busonului de la rezervor pentru un golf 4 1.6 16V 2001? ieri cand am fost sa bag benzina , am vrut sa imi bag singur si numai bine ca a venit un BALAUR de la peco de acolo si cica pune el si eu sa merg sa platesc m`am dus sa platesc si apoi am urcat si am plecat , azi cand am dus masina la spalatorie am deschis clapita aceiea de la rezervor ca aveam ceva mizerie acolo si spre mirarea mea nu mai era busonul

( ala ori nu l`a mai pus si l`am pierdut eu iar clapita aceiea s`a inchis din cauza vantului ori mi`a inchis clapita si busonul a ramas la el... oricum maine il gaesc pe ala la peco si am sa merg sa vb cu el

.
La reprezentanta am sa gasesc bushonul mai scump decat la magazinele de piese auto? am bagat o carpa acolo in locul busonului sa nu mai iasa vaporii de benzina...
Inca o chestie dupa vre`o 120 km de mers cu masina fara oprire temperatura antigelului nu sa ridicat deloc... ori indicatorul din bord e dus ori se raceste destul de bine... dar eu am bagat mana in el dupa ce am ajuns acasa si frigea iar acul indicatorului nu era nici macar la jumatatea primei liniute, ce credeti?