Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > VOLKSWAGEN > Zona tehnica VW

Zona tehnica VW Zona tehnica, secrete, tips&tricks VW

Reply

Thread Tools
Old 26-02-14, 14:35   #1
Galea

Stage 3

Galea's Avatar

Default Ajutor Passat cc

Va salut..de curand m-am hotarat foarte serios ca sa imi achizitionez un passat cc dupa ce o voi vinde pe amea..dar unele persoane m-au descurajat prin probleme care au avu prieteni de ai lor la cc..de ex injectoare de 3 ori, pompa rezervor, modul geamuri si etc...asa ca as vrea sa ma ajutati si sa imi spuneti care model ar fii mai ok..dar mentionez ca vrea diesel..dar as vrea sa stiu care este mai ferit de probleme..2.0 140 manuala/dsg? sau 170?
Old 04-03-14, 13:27   #2
AkaManah

Stock

Default Re: Ajutor Passat cc

Quote:
Originally Posted by Galea View Post
Va salut..de curand m-am hotarat foarte serios ca sa imi achizitionez un passat cc dupa ce o voi vinde pe amea..dar unele persoane m-au descurajat prin probleme care au avu prieteni de ai lor la cc..de ex injectoare de 3 ori, pompa rezervor, modul geamuri si etc...asa ca as vrea sa ma ajutati si sa imi spuneti care model ar fii mai ok..dar mentionez ca vrea diesel..dar as vrea sa stiu care este mai ferit de probleme..2.0 140 manuala/dsg? sau 170?

Din ce an? Daca e E5 nu o sa ai probleme dupa 2009! La cele anterioare

sunt doar anumite motoare care au avut probleme pentru ca aveau injectoare Siemens. acestea au fost rechemate si au primit injectoare Bosch.
AkaManah is offline   Reply With Quote
Old 05-03-14, 11:10   #3
Galea

Stage 3

Galea's Avatar

2010, 2011 as vrea...si am auzit ca motoarele de 140 cp sunt cam micute pentru cc si se duce volanta..e adevarat?
Galea is offline   Reply With Quote
Old 06-03-14, 08:43   #4
AkaManah

Stock

Quote:
Originally Posted by Galea View Post
2010, 2011 as vrea...si am auzit ca motoarele de 140 cp sunt cam micute pentru cc si se duce volanta..e adevarat?
Nu sunt mici deloc! Eu am B6 din 2010 cu 140 de cai si merge foarte bine. Cred ca CC-ul e ceva mai usor decat B6-le. Nu ti-as recomanda insa un motor de 170 CP...au probleme destul de suparatoare datorita downsizeing-ului...Am vazut de 170cp cu chiuloasa strapunsa. Probabil 125 de KW e cam mult pentru un motor de 2l.
AkaManah is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -