Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > VOLKSWAGEN > Zona tehnica VW

Zona tehnica VW Zona tehnica, secrete, tips&tricks VW

Reply

Thread Tools
Old 28-02-14, 09:15   #1
clausss16

Stock

Exclamation VW Passat nu tureaza deloc!

Salut! Am un vw Passat 2004 , 1.9 tdi , 131 cp, de ceva timp , nu imi tureaza absolut deloc, merg cu ea din relanti , apas acceleratia , urca de la 900 ture pana la 1100 si acolo ramane , apare martorul de la abs in bord si " Engine Workshop" , am schimbat senzorul de acceleratie! Ce-i de facut ?? Astept un sfat prietenesc! Multumesc
clausss16 is offline   Reply With Quote
Old 04-03-14, 13:25   #2
AkaManah

Stock

Default Re: VW Passat nu tureaza deloc!

Quote:
Originally Posted by clausss16 View Post
Salut! Am un vw Passat 2004 , 1.9 tdi , 131 cp, de ceva timp , nu imi tureaza absolut deloc, merg cu ea din relanti , apas acceleratia , urca de la 900 ture pana la 1100 si acolo ramane , apare martorul de la abs in bord si " Engine Workshop" , am schimbat senzorul de acceleratie! Ce-i de facut ?? Astept un sfat prietenesc! Multumesc

Nu e MAF-ul? Masina ta e in limp mode de asta nu se accelereaza. Fa si tu o scanare cu Vag-Com si vezi ce iti da!
AkaManah is offline   Reply With Quote
Old 06-03-14, 22:59   #3
morpheus_alex

Stage 1

Default Re: VW Passat nu tureaza deloc!

Verifica distributia sa fie pusa la punct.
Exact asa am patit cu un golf 1.9 tdi si era decalata distributia, axa cu came si pompa de injectie erau corecte, semnul de la volanta era plecat.
morpheus_alex is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -