Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > VOLKSWAGEN > Zona tehnica VW

Zona tehnica VW Zona tehnica, secrete, tips&tricks VW

Reply

Thread Tools
Old 19-04-07, 22:29   #1
Kosty VW GOLF

Stock

Default Ceau

Am si eu un Golf 4 simplu,cea ce am la el decit genti faine pe 16 originale si climatronic.Vreau sa stiu si eu daca se poate sa-i adaptez trapa originala.A incercat cineva asa ceva.Stiu ca trebuie sa-i tai plafonu.De altele nu mai intreb.Ca altele-s mai simple si anume vreau sa-i pun navigatie originala si cred ca merge.Apropo.Cine poate sa-mi zica daca pot sa instalez statia si subawooru pe navitatie originala.Adica daca are iesiri pentru asa ceva.Cred ca nu-i greu daca vreau sa-i schimb scaunele si sa le pun de GTI dealea de piele RECARO sau sa pun geamuri elctrice pa fata....Pina la cit pot sa jung cu un tuning motor doar sa-i pun cip si un filtru sport si sa-i schimb toba mare?Cine vrea sa vb cu mine si sa-mi dea sfaturi ma puteti gasi pe id kosty1977 pe messenger.Ciao si mersi de sfaturi pentru cei care-mi raspund.
Kosty VW GOLF is offline   Reply With Quote
Old 19-04-07, 22:30   #2
Kosty VW GOLF

Stock

Default Re: Ceau

Ciao.Pot sa-i pun o trapa electrica la un golf 4?
Old 19-04-07, 22:31   #3
Kosty VW GOLF

Stock

Default Re: Ceau

Apropo.Am uitat sa va zic ac eu am un Golf 4 adica un GTD de 66kw.Asa ca cam cat pot sa ajung cu el la un tuning motor dar fara turbine si sa schimb toata evacuarea ....
- Copyright 2026 4Tuning -