Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > VOLKSWAGEN > Zona tehnica VW

Zona tehnica VW Zona tehnica, secrete, tips&tricks VW

Reply

Thread Tools
Old 13-02-13, 19:57   #1
marius1984

Stage 4

Default claxon

sal...se poate monta claxon de audi,vw passat sau opel pe golf 4 fara a fi necesara schimbarea mufelor?claxoanele vechi mi s-au ars,si as vrea sa -mi pun unele mai puternice...as aprecia orice recomandare...multumesc
marius1984 is offline   Reply With Quote
Old 14-02-13, 17:12   #2
SoulTrain

Stage 4

SoulTrain's Avatar

Default Re: claxon

Pai daca vrei sa le schimbi tai mufa, determini care este + si -, montezi alti papuci pentru noile claxoane, izolezi si montezi ce vrei tu, de la claxon de masina pana la goarna de camion. Altfel nu vad cum ai putea sa pastrezi mufele si sa montezi claxoane aftermarket.
SoulTrain is offline   Reply With Quote
Old 14-02-13, 17:14   #3
SoulTrain

Stage 4

SoulTrain's Avatar

Scuze, am citit gresit, vrei claxoane de la alta marca. S-ar putea sa se potriveasca doar cele din grupul VAG (Audi, Skoda, Seat) dar nu cred ca si cele de Opel sau alte marci auto. Oricum, nici la cele din grupul VAG nu sunt sigur ca s-ar potrivi.
SoulTrain is offline   Reply With Quote
Old 14-02-13, 22:02   #4
marius1984

Stage 4

as prefera de audi A6 ca sunt puternice sau si universale dar sa fie bitonale...am inteles ca si cele de opel sunt mai puternice...claxoanele universale am vazut ca au un pret foarte bun,acceptabil,dar nu stiu cum suna
marius1984 is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -