| Zona tehnica VW Zona tehnica, secrete, tips&tricks VW |
16-06-12, 08:08
|
|
 Stage 4
|
probleme repartitor golf3
cine ma ajuta si pe mine cu un sfat? am probleme cu repartitorul care imi pierde lichid aveti idee ce as putea sai fac sal repar sau mai bine sa cumpar un altul?
|
|
|
16-06-12, 20:15
|
|
 Stage 4
|
Re: probleme repartitor golf3
sfat pls
|
|
|
16-08-12, 14:40
|
|
 Stage 5
Member of: [VW]
|
din cate stiu eu nu prea ai ce repara la repartitor...decat sa il inlocuiesti...
|
|
|
16-08-12, 17:48
|
|
 Stage 4
|
Quote:
Originally Posted by robertd
din cate stiu eu nu prea ai ce repara la repartitor...decat sa il inlocuiesti...
|
asta am mai auzito ma gandesc si eu la asta dar mom ma informez multam fain :d
|
|
|
16-08-12, 19:16
|
|
 Stage 5
|
poi si eu am avut aceeasi prb si l-am schimbat...nu a fost scump ca l-am luat de la dezmembrari dar...mai mare chin a fost la conducte asa ca grija mare cand il schimbi si in mod sigur nu ai ce sa repari la el...
|
|
|
16-08-12, 19:24
|
|
|
Oltcit Driver
 Stage 5
Member of: [Oltcit] [4Rally]
|
te-ai uitat pe unde curge?
|
|
|
16-08-12, 20:20
|
|
 Stage 5
|
sincer eu am considerat ala cel mai nesemnificativ lucru...oricum nu l-am schimbat eu...am un var mecanic si el s-a ocupat de tot...si de constatat si de schimbat...eu doar...am marcat banii  ))
|
|
|
16-08-12, 22:25
|
|
 Stage 4
|
Quote:
Originally Posted by julaikos
te-ai uitat pe unde curge?
|
da ceva mam uitat am impresia ca pe langa conducte,e posibil sa nu fie suficient de stranse ca ambele conducte care duc la pompa au fost schimbate ca erau mancate un mi sa spart in mers cealalta era anulata de cand am luat masina eu asta cred ca pe undeva pe langa conducte nu mam uitat exact dar am sa fac asta cat de curand
|
|
|
16-08-12, 22:26
|
|
|
Oltcit Driver
 Stage 5
|
una e anulata cum?daca e doar stragulata cu un patent ceva posibil sa curga pe acolo,iar daca racordurile conductelor nu sunt stranse e normal sa curga si deci repartitorul e bun...
Cred ca trebuia sa verifici asta inainte sa deschizi topicul
|
|
|
16-08-12, 22:27
|
|
 Stage 4
|
Quote:
Originally Posted by robertd
sincer eu am considerat ala cel mai nesemnificativ lucru...oricum nu l-am schimbat eu...am un var mecanic si el s-a ocupat de tot...si de constatat si de schimbat...eu doar...am marcat banii  ))
|
nesemnificativ???? wow e vb de frana ia sa ai vro 120 km la ora si sa calci frana fara nici un efect sa vezi atunci cata semnificatie are mie mi sa intamplat noroc ca era o banala oprire sa vb cu cineva dar daca se intampla sa am obstacol ce faceam?
sau ce ai face?
|
|
|
16-08-12, 22:30
|
|
 Stage 4
|
Quote:
una e anulata cum?daca e doar stragulata cu un patent ceva posibil sa curga pe acolo,iar daca racordurile conductelor nu sunt stranse e normal sa curga si deci repartitorul e bun...
Cred ca trebuia sa verifici asta inainte sa deschizi topicul 
|
recunosc spre rusinea mea ca ai dreptate trebuia sa verific asta.
conducta era retezata din pompa la 20 cm si era strangulata iar din repart la fel am schimbato la mecanic de fapt ambele au fost facute la mecanic si asta e cauza pentru care nu am verificat nimic minutios inainte de a deschide acest topic:d
concluzia,MARE GRIJA LA CE MECANIC ALEGEM chiar daca al meu pare meserias si mai avea si un atelier destul de bn dotat
|
|
|
16-08-12, 22:31
|
|
|
Oltcit Driver
 Stage 5
|
inseamna ca problema ta e o pierdere mare de presiune in instalatia de franare,adica repartitorul saracul sigur nu are nici o vina,in cel mai rau caz el ramane blocat pe inchis sau deschis,dar masina tot franeaza..
|
|
|
16-08-12, 22:37
|
|
 Stage 4
|
Quote:
inseamna ca problema ta e o pierdere mare de presiune in instalatia de franare,adica repartitorul saracul sigur nu are nici o vina,in cel mai rau caz el ramane blocat pe inchis sau deschis,dar masina tot franeaza..
|
nu stiu eu conduc destul de "brutal" sportiv nu pot spune ca nu am frana dar am vazut pata sub repartitor si bineinteles ca si in vasul cu lichid se vede ca lipseste daca ai idee care ar fi buba sau nus ce ar fi de remediat tias fi recunoscator
|
|
|
17-08-12, 06:37
|
|
|
Oltcit Driver
 Stage 5
|
imi pare rau,dar nimeni nu ghiceste in stele ce ar putea fi de gasesti lichid de frana sub masina,eu unul cred ca ar fi bine sa te bagi sub masina,speli cu putina apa repartitorul si faci cateva pedale de frana si vezi pe unde curge.
|
|
|
17-08-12, 08:33
|
|
 Stage 4
|
Quote:
imi pare rau,dar nimeni nu ghiceste in stele ce ar putea fi de gasesti lichid de frana sub masina,eu unul cred ca ar fi bine sa te bagi sub masina,speli cu putina apa repartitorul si faci cateva pedale de frana si vezi pe unde curge.
|
cred ca fac altceva ma gandesc sal dau la combinatie sa mai pun ceva bani si sami iau un golf4 ceva mai tanar decat asta dar nus nu sunt f sigur,tu ce parere ai?
|
|
|
|
|