![]() |
probleme repartitor golf3
cine ma ajuta si pe mine cu un sfat? am probleme cu repartitorul care imi pierde lichid aveti idee ce as putea sai fac sal repar sau mai bine sa cumpar un altul?
|
Re: probleme repartitor golf3
sfat pls:(
|
din cate stiu eu nu prea ai ce repara la repartitor...decat sa il inlocuiesti...
|
Quote:
|
poi si eu am avut aceeasi prb si l-am schimbat...nu a fost scump ca l-am luat de la dezmembrari dar...mai mare chin a fost la conducte asa ca grija mare cand il schimbi si in mod sigur nu ai ce sa repari la el...
|
te-ai uitat pe unde curge?
|
sincer eu am considerat ala cel mai nesemnificativ lucru...oricum nu l-am schimbat eu...am un var mecanic si el s-a ocupat de tot...si de constatat si de schimbat...eu doar...am marcat banii:)))
|
Quote:
|
una e anulata cum?daca e doar stragulata cu un patent ceva posibil sa curga pe acolo,iar daca racordurile conductelor nu sunt stranse e normal sa curga si deci repartitorul e bun...
Cred ca trebuia sa verifici asta inainte sa deschizi topicul ;) |
Quote:
sau ce ai face? |
Quote:
conducta era retezata din pompa la 20 cm si era strangulata iar din repart la fel am schimbato la mecanic de fapt ambele au fost facute la mecanic si asta e cauza pentru care nu am verificat nimic minutios inainte de a deschide acest topic:d concluzia,MARE GRIJA LA CE MECANIC ALEGEM chiar daca al meu pare meserias si mai avea si un atelier destul de bn dotat |
inseamna ca problema ta e o pierdere mare de presiune in instalatia de franare,adica repartitorul saracul sigur nu are nici o vina,in cel mai rau caz el ramane blocat pe inchis sau deschis,dar masina tot franeaza..
|
Quote:
|
imi pare rau,dar nimeni nu ghiceste in stele ce ar putea fi de gasesti lichid de frana sub masina,eu unul cred ca ar fi bine sa te bagi sub masina,speli cu putina apa repartitorul si faci cateva pedale de frana si vezi pe unde curge.
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:45. |
- Copyright 2026 4Tuning