Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > VOLKSWAGEN > Zona tehnica VW

Zona tehnica VW Zona tehnica, secrete, tips&tricks VW

Reply

Thread Tools
Old 08-07-12, 01:21   #1
Ally89
VW Driver

Stock

Member of:
[VW]
Default EPC

Salut. eu de cateva zile am o dilema... ba mi se apride martorul de EPC ba mi se stinge. . . . oare poate sa imi explice cineva din ce cauza??? si dak ajuta cu ceva am in vw golf 4 din 2001
Ally89 is offline   Reply With Quote
Old 08-07-12, 21:28   #2
s0rinell

Stage 5

s0rinell's Avatar

Default Re: EPC

verifica daca iti merg stopurile pe frana. eu am patit acelasi lucru la un golf 4 si a fost de vina senzorul de la pedala de frana, avea un arc inauntru care s-a rupt - nu mai retin exact, ideea e ca l-am schimbat si EPC din bord s-a stins si stopurile pe frana si-au revenit
s0rinell is offline   Reply With Quote
Old 09-07-12, 01:12   #3
Ally89
VW Driver

Stock

Member of:
[VW]

mersi de informatie. stopurile nu mai merg tocmai din cauza care ai zis-o si tu. . . .dar nu ma asteptam sa mi se aprinda EPC-ul ci martorul Check engine.
Ally89 is offline   Reply With Quote
Old 09-07-12, 17:25   #4
s0rinell

Stage 5

s0rinell's Avatar

Quote:
Originally Posted by Ally89 View Post
mersi de informatie. stopurile nu mai merg tocmai din cauza care ai zis-o si tu. . . .dar nu ma asteptam sa mi se aprinda EPC-ul ci martorul Check engine.
Scoate senzorul de la pedala de frana, da-i cu niste spray de contact si poate isi revine, dar oricum va trebui sa-l schimbi. Daca iti merg stopurile pe frana, se stinge si EPC din bord. Check engine tine numai de erorile motorului, nu are legatura cu stopurile pe frana
s0rinell is offline   Reply With Quote
Old 04-01-13, 10:36   #5
Bughilas

Stage 5

Bughilas's Avatar

Member of:
[DACIA]
[VW]

probabil ai si remediat problema deja.
Cu siguranta a fost swich-ul de la pedala de frana . ( pret icepand de la 26 ron pana la 43 ron )

Se schimba si usor.