Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > VOLKSWAGEN > Zona tehnica VW

Zona tehnica VW Zona tehnica, secrete, tips&tricks VW

Reply

Thread Tools
Old 10-05-10, 17:16   #1
big_ballz

Stage 5

big_ballz's Avatar

Member of:
[2 Roti]
[Virtual Tuning]
[FORD]
Default Problema trapa GOLF Mk3

Am achizitionat de 2 zile un vw golf 3 cu 106k de km...
Am descoperit de dimineata ca are o problema la trapa,NU se deschide.
Ma poate ajuta cineva cu niste sfaturi ce/cum ar trebui sa fac sa`mi dau seama cam care e problema?

Butonul arata exact ca in poza[am vazut si alt tip de buton plat]
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	49776_04.jpg
Views:	279
Size:	38.0 KB
ID:	1462563  
Old 11-05-10, 19:02   #2
big_ballz

Stage 5

big_ballz's Avatar

Member of:
[2 Roti]
[Virtual Tuning]
[FORD]
Default Re: Problema trapa GOLF Mk3

nimeni?
big_ballz is offline   Reply With Quote
Old 11-05-10, 19:23   #3
redrider

Stage 5

redrider's Avatar

cand dai sa deschizi se aude ceva???daca nu se aude verifica daca iti vine curent..daca se aude ca ar incerca sa se deschida inseamna ca e rupta o sufa care o actioneaza...ai una in dreapta si una in stanga..aia din stanga e predispusa la rupere..am auzit p multi ca li s-a rupt(printre care si mie)cauta pe vwforum.ro ca parca acolo ai un link despre cum poti sa o repari..bafta la reparat
redrider is offline   Reply With Quote
Old 11-05-10, 20:38   #4
big_ballz

Stage 5

big_ballz's Avatar

Member of:
[2 Roti]
[Virtual Tuning]
[FORD]

Quote:
Originally Posted by redrider View Post
cand dai sa deschizi se aude ceva???daca nu se aude verifica daca iti vine curent..daca se aude ca ar incerca sa se deschida inseamna ca e rupta o sufa care o actioneaza...ai una in dreapta si una in stanga..aia din stanga e predispusa la rupere..am auzit p multi ca li s-a rupt(printre care si mie)cauta pe vwforum.ro ca parca acolo ai un link despre cum poti sa o repari..bafta la reparat

Cand apas pe buton..in orice directie nu se aude nimic..am desfacut capacul de la motoras si am incercat manual..se deschide in sus dar ramane parte din stanga ridicata cand o inchid...am tras cu degetul de "chestia" aia spre spate si s-a inchis pana la urma..cum verific daca imi vine curfent?
Old 12-05-10, 10:47   #5
ion runceanu

Stock

DACA A RAMAS IN URMA INSEAMNA CA E RUPTA SUFA DIN STANGA! SI DACA NU SE AUDE NIMICA POATE SA FIE DIN MAI MULTE MOTIVE..... VERIFICA INTAI DACA E FACUT CONTACTUL PENTRU COMANDA ELECTRICA(ADICA,ACOLO UNDE BAGI MANIVELA HEXAGON PTR COMANDA MANUALA ESTE UN "CAPAC" DE PLASTIC PE CARE TRE SA-L TRAGI PESTE GAURA HEXAGON DE UNDE AI SCOS MANIVELA! ARE ACOLO UN MIC CONTACT CARE NU PERMITE SA PRIMEASCA COMANDA ELECTRICA CAT TIMP AI MANIVELA IN ORIFICIU!) SI APOI VERIFICA DACA E OK SIGURANTA! BAFTA! EU AM CUMPARAT-O LA FEL CA TINE DA AM REUSIT SA MESTERESC CUMVA!
MULT NOROC SI SPOR LA TREABA!
ion runceanu is offline   Reply With Quote
Old 12-05-10, 15:23   #6
redrider

Stage 5

redrider's Avatar

exact asa e si la mine....da la mine merge motorasul..cum a zis si colegu..e rupta pe partea stanga sufa sau papucul ala care o trage...e facuta dintr-un material prost si cedeaza repede...
redrider is offline   Reply With Quote
Old 12-05-10, 21:02   #7
clau lcf

Stage 5

clau lcf's Avatar

Member of:
[VW]

Am eu una de vanzare
clau lcf is offline   Reply With Quote
Old 12-05-10, 23:47   #8
big_ballz

Stage 5

big_ballz's Avatar

Member of:
[2 Roti]
[Virtual Tuning]
[FORD]

merge motorasul...am vazut azi ca nu functioneaza motorasul daca nu este clapa peste orificiul de imbus...sufa din dreapta este de vina...ramane in urma..pot ridica trapa dar nu o mai pot cobora..si nu o pot glisa nici in spate...

Cam ce este de facut? cea mai usoara metoda...fara sa demontez mare lucru din masina?
Old 13-05-10, 20:40   #9
big_ballz

Stage 5

big_ballz's Avatar

Member of:
[2 Roti]
[Virtual Tuning]
[FORD]

Mai am un prieten care si-a luat azi un mk3 CL 1.6 si lafel..nu merge trapa din cauza piesei din stanga..
- Copyright 2026 4Tuning -