Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > VOLKSWAGEN > Zona tehnica VW

Zona tehnica VW Zona tehnica, secrete, tips&tricks VW

Reply

Thread Tools
Old 15-05-10, 15:51   #1
alexxu29

Stage 5

alexxu29's Avatar

Member of:
[VW]
Default URGENT imi spune si mie cineva cum se numeste aceasta piesa/senzor

am o problema cu aceasta piesa, senzor nuj exact ce este intamplator am observat cand am urcat masina p rampa sa sudez toba si am vazut baia de ulei plina de ulei, initiam am crezut ca am spart-o, am sters-o cu o carpa si am lasat-o cva timp si nu am vazut nicio spartura nmk,tot uleiul venea de sus de undeva si am luat-o dupa urma si am ajuns la "***u" din pozele de mai jos..am scos papucu acela de vine in capu lui am sters si acolo si in 2 3 secunde a inceput sa dea iar ulei.. imi spune si mie cnva cum se keama si ce rol are.. multumesc fr .. raman dator.. jos aveti nijte poze cum arata si unde vine pus..
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Fotografie0616.jpg
Views:	59
Size:	253.5 KB
ID:	1470078   Click image for larger version

Name:	Fotografie0617.jpg
Views:	46
Size:	271.4 KB
ID:	1470079   Click image for larger version

Name:	Fotografie0618.jpg
Views:	114
Size:	340.8 KB
ID:	1470080  

alexxu29 is offline   Reply With Quote
Old 15-05-10, 16:12   #2
calin stefanescu

Stage 2

calin stefanescu's Avatar

Default Re: URGENT imi spune si mie cineva cum se numeste aceasta piesa/senzor

este senzorul presiune ulei...un fel d intrerupator, knd scare presiune d ulei din motor el face sa se aprinda becul in bord...
trebuie sa aiba o saiba k sa nu piarda ulei...schimbo dar nu il strange tare k sa nu ii strici filetul

spor la treaba
calin stefanescu is offline   Reply With Quote
Old 15-05-10, 17:51   #3
alexxu29

Stage 5

alexxu29's Avatar

Member of:
[VW]
Default Re: URGENT imi spune si mie cineva cum se numeste aceasta piesa/senzor

ms... din cauza ca am pierdut cam mult ulei cand iau curba mai tare mi se aprinde martorul in bord, de functionat, functioneaza altfel nu nu se aprindea problema e ca pierde ulei... multumesc pt informatie dak nu reusesc sa il fac p asta o sa cumpar unu nou.
alexxu29 is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -