Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > VOLKSWAGEN > Zona tehnica VW

Zona tehnica VW Zona tehnica, secrete, tips&tricks VW

Reply

Thread Tools
Old 16-10-09, 21:59   #1
hertz91

Stock

Default Aaa need a little help here :D

Acum cateva zile am incercat sa evit o bordura si am franat foarte tare(mi-am bagat picioru in frana calumea) moment in care am auzit ca un fel de lovitura in partea din fata si imi e frica sa nu fi lovit baia de ulei.....sa fi fi fost altcv ? ma puteti ajuta? va multumesc
hertz91 is offline   Reply With Quote
Old 16-10-09, 22:17   #2
Smenarul

Stage 5

Member of:
[VW]
Default Re: Aaa need a little help here :D

cand ai lovit bordura sa auzit pocnitura sau cum? arunca si tu o privire pe sub masina vezi daca sunt scurgeri de ulei, daca masina se comporta altfel decat inainte, daca s`a aprins vreun martor prin bord

PS. cum adica incercai sa eviti bordura? era in mijlocul strazii sau tu te indreptai cu viteza spre trotuar?
Old 17-10-09, 08:07   #3
hertz91

Stock

Default Re: Aaa need a little help here :D

Quote:
Originally Posted by Smenarul View Post
cand ai lovit bordura sa auzit pocnitura sau cum? arunca si tu o privire pe sub masina vezi daca sunt scurgeri de ulei, daca masina se comporta altfel decat inainte, daca s`a aprins vreun martor prin bord

PS. cum adica incercai sa eviti bordura? era in mijlocul strazii sau tu te indreptai cu viteza spre trotuar?
am vrut sa trec de unu si destept mam bagat prin dreapta si nam vaz un squar dala de la o benzinarie.....nam lovit bordura da cand am franat asa tare s-a auzit cv....de aprins nu sa aprins nimic si mno masina mergea ca inainte ... ce-i drept mam speriat si deaia intreb:-s
hertz91 is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -