Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > VOLKSWAGEN > Zona tehnica VW

Zona tehnica VW Zona tehnica, secrete, tips&tricks VW

Reply

Thread Tools
Old 24-07-09, 17:29   #1
beetle

Stage 1

Default VAG... ????

sunt proaspat posesor de golf.... si ma tot uit si citesc pe forumu asata... foarte tare de fapt...... si am tot intalnit VAG`ul banuiesc ca e ceva legat de compu de bord... al meu nu are comp de bord.... dar sunt curios...cineva care are timp si placere imi explica si mie despre acest aspect si in general despre golf 4 ca sunt foarte atras de masina ... merci ... cine imi da lamuriri dao o bere cand ajunge la constanta la plaja
beetle is offline   Reply With Quote
Old 24-07-09, 17:35   #2
HoricutzWSR
Virtual Tuner

Stage 5

HoricutzWSR's Avatar

Member of:
[Design Team]
[PARTICIPANT CURSE]
[Virtual Tuning]
[Freehand Design Usergroup]
Default Re: VAG... ????

VAG =Volkswagen Aktiengesellschaft adica grupul din care fac parte toate marcile aflate sub concernul Volkswagen

unii mai zic ca ar insemna Volkswagen Audi Gruppe...
HoricutzWSR is offline   Reply With Quote
Old 24-07-09, 17:40   #3
beetle

Stage 1

pai nu ca am vazut ca ... zicea cineva ca cica a merge modificate niste chestii daca ii pui VAG comul... banuiesc ca e vag commanderu sau ceva ... e un fel de soft... ma gandesc si eu ...
beetle is offline   Reply With Quote
Old 24-07-09, 23:01   #4
Smenarul

Stage 5

Member of:
[VW]

fii atent ca tre sa dai o bere cand mai vin in august odata la mare
- permite urmarirea parametrilor motorului in timp real si scanarea modulelor functionale
se pot modifica anumite chestii la computerul de bord, se pot activa anumite optiuni la modulul de comfort, se pot da km inapoi ca sa fie inteles mai usor un fel de tester.
Old 25-07-09, 22:37   #5
cmasaiu
Banned

Stage 5

e grav nu stiu ce fac administratori astia de lasa se se deschida asa topicuri noi aiurea vag es vag pentri cine stie ce este sa zis mai sus si vag com este altceva cum explica colegu uf oameni astia
cmasaiu is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -