![]() |
VAG... ????
sunt proaspat posesor de golf.... si ma tot uit si citesc pe forumu asata... foarte tare de fapt...... si am tot intalnit VAG`ul banuiesc ca e ceva legat de compu de bord... al meu nu are comp de bord.... dar sunt curios...cineva care are timp si placere imi explica si mie despre acest aspect si in general despre golf 4 ca sunt foarte atras de masina ... :D merci ... cine imi da lamuriri dao o bere cand ajunge la constanta la plaja ;)
|
Re: VAG... ????
VAG =Volkswagen Aktiengesellschaft adica grupul din care fac parte toate marcile aflate sub concernul Volkswagen
unii mai zic ca ar insemna Volkswagen Audi Gruppe... |
pai nu ca am vazut ca ... zicea cineva ca cica a merge modificate niste chestii daca ii pui VAG comul... banuiesc ca e vag commanderu sau ceva ... e un fel de soft... ma gandesc si eu ...
|
fii atent ca tre sa dai o bere cand mai vin in august odata la mare
- permite urmarirea parametrilor motorului in timp real si scanarea modulelor functionale se pot modifica anumite chestii la computerul de bord, se pot activa anumite optiuni la modulul de comfort, se pot da km inapoi ca sa fie inteles mai usor un fel de tester. |
e grav nu stiu ce fac administratori astia de lasa se se deschida asa topicuri noi aiurea vag es vag pentri cine stie ce este sa zis mai sus si vag com este altceva cum explica colegu uf oameni astia
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:19. |
- Copyright 2026 4Tuning