30-03-06, 18:00
|
|
Stage 5
|
Re: cel mai bun anti-virus
Quote:
Originally Posted by Trickz
spyware nuker xt platit...nam nici un virus..
|
subscriu, super tare antispyware-ul, gaseste orice.
apropo, de ce l-ai platit?!!?!??!? is crackuri gramada pt el
|
|
|
30-03-06, 21:00
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [Virtual Tuning] [RENAULT]
|
de tolomac..
|
|
|
01-04-06, 02:54
|
|
PARTICIPANT CURSE
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [Suzuki]
|
Hai ma ca si eu am licenta (pe bune) la AVP (Karsperski) si la Panda..atat ca eu beneficiez de ea fara sa dau bani...deci la ce imi trebuie crack-ul, insa nu se compara faptul ca ai licenta cu faptul ca nu ai...orice problema ai...ai help desk.
|
01-04-06, 20:29
|
|
eXtreme USER
Stage 5
Member of: [Extreme Racing]
|
Cel mai tare e NOD32. NU mananca din resurse cum fac celelalte:Mcafee,norton,Bit defender..
|
|
|
02-04-06, 19:05
|
|
Stage 1
|
Quote:
Originally Posted by DJ77VLD
Cel mai tare e NOD32. NU mananca din resurse cum fac celelalte:Mcafee,norton,Bit defender..
|
De acord... Nod32 le bate pe toate.. in plus, nu mai trebuie sa instalati nici un anti-spyware...are incorporat anti spyware, anti ad-aware, si anti-riskware...scaneaza mai repede decat toate, ocupa cele mai putine resurse..
Eset Antivirus (Nod32) Beats Leading Vendors to the Punch (100.0% relevant)
Aug 12, 2004
Although Windows XP Service Pack 2 has been released to manufacturing, some of the world's leading antivirus vendors including Symantec and McAfee are still in the process of assuring compatibility. As these ISVs continue to perfect their code, a little known vendor called Eset has already beaten them to the punch.
Mai multe detalii despre el, gasiti mai jos:
http://www.betanews.com/article/Eset...nch/1092348349
|
|
|
09-04-06, 00:53
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [4Tuning International] [PEUGEOT]
|
F-SECURE
N-am probleme de virusi si in plus nu ma rupe cu intrebari la orice click de mouse.Mic, rapid , tacut si eficace."Barbireshte" virushii fara menajamente si intrebari.
|
|
|
13-04-06, 22:27
|
|
Stage 4
|
Quote:
Originally Posted by DJ77VLD
|
corect folosesc demult timp nod32 si sunt foarte multumit ies virusii au au
|
|
|
04-05-06, 10:36
|
|
Crazy Drivers Members
Stage 5
Member of: [Crazy Drivers]
|
Folosesc AVG de mai bine de nu an si nu am avut absolut nici o problema cu tigaia. Sigur, interfata e urata cu draci si poate nici nu scaneaza cel mai repede, dar e suficient pentru mine. Plus ca ocupa resurse putine.
Ca protectie anti-spyware folosesc Spybot - Search and Destroy actualizat la zi.
|
|
|
04-05-06, 14:04
|
|
Renault Driver
Stage 5
Member of: [RENAULT]
|
si eu am folosit AVG-ul...dar am avut probleme!
de 1 an jumate merg numai cu AVAST si pot spune ca e cel mai bun pe care l-am avut eu! non stop scaneaza calculatoru,update isi face singur automat,nu trebuie sa intru in program sa imi scaneze tot calculatorul...de cand il am nu mai am probleme ! sunt f multumit
|
|
|
04-05-06, 14:55
|
|
Suzuki Driver
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [4Rally] [Suzuki]
|
bit-defender .. stiu ca manaca memorie ... da` eu is multumit de el ...
|
|
|
07-05-06, 20:17
|
|
Crazy Drivers Members
Stage 5
|
Pai tuningboy, ce probleme ai avut? AVG face toate lucrurile pe care le-ai spus tu. Eu unul nici nu-l simt cand este in functiune.
|
|
|
07-05-06, 20:21
|
|
Renault Driver
Stage 5
Member of: [RENAULT]
|
Quote:
Originally Posted by neXus
Pai tuningboy, ce probleme ai avut? AVG face toate lucrurile pe care le-ai spus tu. Eu unul nici nu-l simt cand este in functiune.
|
imi dadea erori si trebuia sa-l instalez iar...si nu-mi gasea toti virusii...am avut probleme si am fost la firma si mi-a recomandat avast-ul...tot acolo mi-au scanat ei calculatorul plm..si au gasit o groaza..! nu stiu...stii cum e ..e cel mai bun ala care il ai! asa ca eu sunt f multumit inca nu am avut nici o problema...asa ca il consider THE BEST!
|
|
|
09-05-06, 16:57
|
|
Swift Driver
Stage 5
Member of: [Suzuki]
|
Baieti,io kit ca umblu p unde nu ar trebui,dar exact din cauza asta am o experientza vaaaaaasta!So Avast a rezistat la mine exact 5 ore!Bitdefender,cu toate toalele 1 saptamina(dar era mai prost ca Mos Gerila),Norton tot atat,F-Secure 1 AN!(dupa aia nu am mai putut face rost de crack),Mc Affe 11 luni,Kaspersky 3 saptamini,Nod 32 o zi..si ce stiu io ce am mai incercat in 3 ani...
Momentan sunt uimita de E trust EZ!!!
gasiti aici: http://www.microsoft.com/athome/secu...s/default.mspx un trial de 12 luni.No fuss.Nu ocupa loc,nu incetineste pc-ul,si e foarte eficient!!!
Bafta!
|
09-05-06, 19:28
|
|
Crazy Drivers Members
Stage 5
|
Valeu da' pe unde umbli? Eu pot spune cu destula incredere ca navighez cam pe oriunde se poate, si antivirusul meu a facut fata cu brio pana acum. Poate pentru ca folosesc si Firefox?
|
|
|
09-05-06, 19:38
|
|
Swift Driver
Stage 5
Member of: [Suzuki]
|
Absolut!Mc-u l-am aruncat dupa ce mi-a venit un link pe mess...dat pe ea...active X,a trecut de firewall,nu-stiu-cum si-a dat aprobare...s-o bagat in content ie5,si-apoi...vai de capul meu....
Asa ca nu uitati nici de Firefox!!!
|
|
|
|
|